Samen bouwen aan de mooiste nieuwbouwprojecten

Informatie voor
Aannemers

Als aannemer van een nieuwbouwproject heb je met veel zaken rekening te houden. Jouw team van onder andere bouwvakkers, tekenaars, projectleiders en uitvoerders zal er dan ook alles aan doen om de woningen of appartementen op tijd op te leveren. Als wij de aangesloten keukenleverancier van jouw nieuwbouwproject mogen zijn, weet je zeker dat ook de keuken naar planning opgeleverd wordt.

Betrokkenheid staat centraal

Wij zijn graag nauw betrokken bij jouw nieuwbouwproject. Zo zijn we graag op de hoogte van alle ins en outs binnen het project, zoals de sluitingsdatum en alle technische aspecten. We gebruiken bijvoorbeeld de verkooptekeningen als basis voor het keukenontwerp. Omdat we op de hoogte zijn van alle details kunnen onze verkoopadviseurs een passend en origineel ontwerp maken.

 

Zodra de kopers bij ons bekend zijn, nodigen we ze uit in onze showroom. Door dit tijdig te doen hebben zij genoeg tijd om een weloverwogen beslissing te maken, en kunnen wij de technische tekeningen voor de sluitingsdatum aanleveren. We plannen twee afspraken met de kopers in. In het eerste gesprek schetst de adviseur de keuken op papier en krijgt de klant een prijsindicatie. Een realistische 3D-tekening en gespecificeerde offerte presenteren we in het tweede gesprek. Zodra de keuken verkocht is, komt de projectbegeleider in beeld. Hij is het vaste aanspreekpunt voor alle klanten binnen het project; eigenlijk een soort kopersbegeleider voor de keuken. De projectbegeleider verzorgt de technische tekeningen en bewaakt de planning.

De ervaringen van
Romy Brattinga
(Bouwbedrijf Kreeft)

“De eerste samenwerking tussen Bouwbedrijf Kreeft en Velthuizen Keukens was nieuwbouwproject De Heijhorst in Scherpenzeel, waar Johan (eigenaar Velthuizen Keukens, red.) destijds een huis kocht. Sindsdien werken wij vaker samen met Velthuizen Keukens en zo ook bij project De Koningshof in Renswoude. Als kopersbegeleidster zorg ik voor de communicatie tussen de koper en de aannemer. Dankzij de korte lijnen met Velthuizen Keukens kunnen we snel schakelen.”

Makkelijk schakelen

Wanneer het nieuwbouwproject richting de eindfase gaat, is het moment aangebroken om de keuken te plaatsen. Wij beschikken over een team van bekwame monteurs. Omdat wij de montage in eigen beheer hebben, is het makkelijk schakelen. Bijvoorbeeld wanneer de planning van het nieuwbouwproject wijzigt, maar ook wanneer de monteur ter plekke tegen een probleem aanloopt.