Voor ieder type nieuwbouwproject een maatwerkkeuken

Informatie voor
Projectontwikkelaars

Van een eenvoudige en betaalbare keuken voor een starterswoning tot een uitgebreide luxe keuken voor een vrijstaande villa; in elk type nieuwbouwwoning past een Velthuizen keuken. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in nieuwbouwprojecten met zowel woningen als appartementen. Wij houden van een intensieve samenwerking met korte lijnen, en weten waar jouw bedrijf én de kopers behoefte aan hebben.

Het gehele keukentraject

Projectontwikkeling is een vak apart, waar veel bij komt kijken. Daarom nemen wij graag alle keukengerelateerde zaken op ons. Zo kan jouw bedrijf zich richten op onder andere de veelzijdigheid, duurzaamheid en kwaliteit van het te bouwen nieuwbouwproject. Wij verzorgen het gehele keukentraject, van het ontwerpen tot het inmeten en van het maken van technische tekeningen tot het plaatsen door ons eigen montageteam.

 

Iedere koper krijgt een projectbegeleider toegewezen; een duidelijk aanspreekpunt voor alle keukenvragen van de koper. Hij verzorgt het inmeten van de keuken, maar ook dat jouw bedrijf tijdig de technische tekeningen ontvangt. Dankzij een duidelijke planning worden de keukens tijdig geleverd en geplaatst. Zo weten alle partijen waar zij aan toe zijn.

 

Een goede samenwerking is volgens ons essentieel om jouw nieuwbouwproject tot een goed einde te brengen. Daarom houden we graag de lijnen kort, zodat we snel en adequaat kunnen handelen.

De ervaringen van
projectbegeleider Gijsbert

“Namens Velthuizen Keukens ben ik als projectbegeleider aan nieuwbouwproject de Koningshof in Renswoude verbonden geweest. Alle door Velthuizen verkochte keukens heb ik daardoor technisch mogen begeleiden. Door helemaal op de hoogte te zijn van dit project was het fijn samenwerken met de projectontwikkelaar; Bouwbedrijf Kreeft. Zij hebben dit fantastische appartementencomplex in hartje Renswoude neergezet, met zes prachtige Velthuizen Keukens.”

Voor iedere doelgroep

Binnen een nieuwbouwproject heb je vaak te maken met veel verschillende doelgroepen. Denk aan starters op de woningmarkt, doorstromers en gepensioneerden. Iedere doelgroep heeft andere behoeftes en middelen. Zo heeft een starter over het algemeen een beperkt budget, terwijl een doorstromer vaak bepaalde eisen aan apparatuur en materialen stelt.

 

In onze showroom staan circa 30 keukens in allerlei stijlen en verschillende prijsklassen. Of de kopers nu een kunststof of een marmeren werkblad willen, er is voor ieder wat wils. Wij bieden legio inspiratie zodat iedere koper zijn of haar droomkeuken samen te stellen.