Nieuwbouwproject
De Koningshof
in Renswoude

12 luxe appartementen

 

In hartje Renswoude heeft Bouwbedrijf Kreeft een prachtig appartementencomplex gerealiseerd op de plek van een voormalige supermarkt. Nieuwbouwproject De Koningshof biedt plaats aan 12 luxe wooneenheden, waarvan de oppervlakte varieert tussen 96 m² en 114 m². Daarmee hebben de appartementen een ruime opzet, en in combinatie met de goede bereikbaarheid vanuit het trappenhuis én gelijkvloers wonen, zijn deze appartementen heerlijk comfortabel. De wooneenheden beschikken onder andere over een balkon van circa 8 m², een eigen parkeerplaats en buitenbergruimte, vloerverwarming en een warmtepomp. Ook voldoen de appartementen aan het Energie Prestatie Advies.

De ervaringen van
Bouwbedrijf Kreeft

“De eerste samenwerking tussen Bouwbedrijf Kreeft en Velthuizen Keukens was nieuwbouwproject De Heijhorst in Scherpenzeel, waar Johan destijds een huis kocht. Sindsdien werken wij vaker samen met Velthuizen Keukens en zo ook bij project De Koningshof in Renswoude. Als kopersbegeleidster zorg ik voor de communicatie tussen de koper en de aannemer. In dit project ontving ik van projectbegeleider Gijsbert de leidingschema’s en deze heb ik doorgevoerd. Ook zijn er verschillende stopcontacten in de keuken kosteloos verplaatst. Zo hebben de kopers precies de keuken die zij willen. Dit werkt erg prettig, aangezien er altijd korte lijnen bij Velthuizen Keukens zijn. Zo kunnen we snel schakelen!”

Door de korte lijnen kunnen we snel schakelen!

Romy Brattinga

Kopersbegeleider bij Bouwbedrijf Kreeft

De ervaringen van
Projectbegeleider Gijsbert

“Project De Koningshof in Renswoude is een prachtig appartementencomplex. Na de verkoop van de keukens in onze showroom ben ik als projectbegeleider het vaste aanspreekpunt van de klanten. Mijn taak is om het proces goed te laten verlopen. Ik maak de technische tekeningen, maar geef ook aan Bouwbedrijf Kreeft door waar de stopcontacten moeten komen in de keuken. Ook ben ik verantwoordelijk voor het inmeten, zodat de keuken op de millimeter perfect past. Ik ben dus eigenlijk de schakel tussen de klant en de aannemer als het om de keuken gaat. En de samenwerking met Bouwbedrijf Kreeft? Die was weer super!”

Ik ben de schakel tussen de klant en de aannemer

Gijsbert van de Heetkamp

Projectbegeleider bij Velthuizen Keukens

De ervaringen van
de familie Spruijt

“Toen wij hoorden van project Koningshof waren wij gelijk enthousiast. Voor de keuken zijn wij naar Velthuizen Keukens gegaan, zij zijn zo goed ingespeeld op Bouwbedrijf Kreeft! Dit merkten wij direct tijdens de eerste afspraak. Adviseur Johan was aan het project gekoppeld, hij was volledig op de hoogte en had alle bouwtekeningen al gezien. Dat Johan oog voor detail heeft, ontdekten wij toen wij de werkhoogte lager wilden hebben dan gebruikelijk. Hierdoor kwamen wij in de knoei met de stopcontacten. Johan adviseerde ons voor een hogere smetlijst te kiezen, zodat de stopcontacten óp de lijst gemonteerd konden worden. Dit soort details zijn belangrijk, hier wil je niet pas na de plaatsing van de keuken achter komen. Erg fijn dus dat Johan zo met ons meedacht!”

 

Bekijk de keuken van de familie Spruijt

Ze denken met je mee bij Velthuizen Keukens!

Familie Spruijt

Bewoners van project Koningshof