“Wij nemen graag alle keukengerelateerde zaken op ons

Informatie voor
Makelaars

Het tekenen van de koopovereenkomst is voor de kopers natuurlijk een feestelijk moment. De deal is rond en dat geeft de kopers een stukje zekerheid. Maar er moet ook nog een hoop geregeld worden. Nadat de kopers een afspraak hebben gehad bij de kopersbegeleider, nodigen wij ze uit voor een afspraak in onze showroom. Zo zorgen we ervoor dat alles rondom de keuken tijdig en goed wordt geregeld.

Maatwerkaanpak

Wanneer we de kopers uitnodigen voor een bezoek aan onze showroom, plannen we altijd twee afspraken in. Wij vinden dat iedere keuken een maatwerkaanpak verdient, een daarom nemen we uitgebreid de tijd voor onze klanten. Tijdens het eerste adviesgesprek brengen we de wensen en ideeën van de kopers in kaart. Denk hierbij aan de kleuren, materialen, apparatuur en opstelling. Vervolgens starten we met het schetsen van de keuken en geven we de kopers een prijsindicatie.

 

In het tweede gesprek, ongeveer een week later, presenteren we een realistische 3D-tekening in één van onze beamerruimtes. Daarnaast ontvangt de klant tijdens dit gesprek een gedetailleerde offerte. Als alles naar wens is, wordt de keuken definitief gemaakt.

De ervaringen van
Jacco Klaasen
(HK Vastgoed)

“Toen wij project Prinsenwiel op onze LinkedIn-pagina aankondigde, reageerde Johan meteen enthousiast. Het contact verliep goed en al snel volgde een gesprek in de showroom van Velthuizen Keukens. Toen wist ik het al: dit gaan we doen! Het is prettig dat Velthuizen zelf alles in huis heeft. Zo ontwikkelde hun marketingteam een projectbrochure die wij aan onze kopers konden geven. Daarnaast zijn ze bij Velthuizen Keukens direct en rechtlijnig. Dat kan ik zeker waarderen!”

Eén aanspreekpunt

Ook na de verkoop mogen de kopers een persoonlijke aanpak verwachten. Zo wordt er een projectbegeleider aan hun keuken gekoppeld. Hij is vanaf dat moment het aanspreekpunt voor de klant. De projectbegeleider verzorgt het inmeten, is op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het nieuwbouwproject en is dé schakel tussen alle betrokken partijen. Na de plaatsing, die door ons eigen montageteam uitgevoerd wordt, verzorgt de projectbegeleider de oplevering van de keuken.