Wij zetten met oudjaarsavond het liefst de hele tafel vol met allerlei lekkere borrelhapjes. Bij voorkeur in stijl met de avond natuurlijk! Deze sterren passen helemaal in het oud en nieuw thema, maar je kunt ze ook zeker met de kerstdagen serveren. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend snel gemaakt.
Stap 1 | Wat hebben we nodig?
- Wortelwraps
- Rookvlees
- Roomkaas met bieslook
- Koriander
- Cherrytomaatjes
- Prikkers
- Uitsteekvorm ster
Stap 2 | Sterren uitsteken
Steek met de vorm de sterren uit de wortelwrap. Per hapje heb je drie sterren nodig. Zo kun je zelf uitrekenen hoeveel sterren je nodig hebt.
Stap 3 | Bouwen
Neem voor elk hapje twee sterren en smeer deze in met de roomkaas, dit mag royaal. Wij gebruikten roomkaas in een spuitzak, dat is ideaal bij dit hapje. Leg vervolgens boven op de roomkaas een plakje rookvlees. Hak de koriander fijn en strooi hiervan een beetje over de sterren. Stapel de twee sterren op elkaar en sluit af met de derde ster. Doe nu hetzelfde met de andere hapjes.
Stap 4 | Garneren en serveren
Snij de cherrytomaatjes in partjes en steek door elk partje een prikker. Gebruik nu de prikker om de gestapelde sterren bij elkaar te houden. Neem een mooie schaal waarop je de sterren wilt serveren en garneer als laatste met de nog overgebleven koriander.
Fijne avond!