Scroll verder

Ontdek de krachtige en stille afzuigkappen en inductiekookplaten van Novy”

Novy is het perfecte voorbeeld van merk- en productontwikkeling. Begonnen als fietsenwinkel in 1907 ontwikkelde het merk zich tot fabrikant en groothandel van fietsen, om vervolgens het assortiment uit te breiden met motorfietsen. Met de kennis die het daarmee opdeed ontwikkelde Novy in 1965 zijn eerste afzuigkap. Een aantal jaar later moest het merk door de stijgende vraag een nieuwe fabriek bouwen, en ontwikkelde het merk randafzuiging. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest innovatieve afzuigkapfabrikanten van de Benelux, en heeft daarbij zijn assortiment uitgebreid met werkbladafzuiging en inductiekookplaten. Een mooi voorbeeld van een groeiend bedrijf waarbij kwaliteit voorop blijft staan, en daarmee past Novy perfect bij Velthuizen Keukens!

Novy-keukenapparatuur: Specialist in afzuigkappen en inductiekookplaten

 

Novy gaat bij de productie van afzuigkappen en inductiekookplaten uit van drie ‘ingrediënten’: kracht, stilte en connectiviteit. Als uitvinder van randafzuiging is het merk gespecialiseerd in het zo efficiënt mogelijk afzuigen van dampen en geuren. De onderplaat in de afzuigkap creëert een aerodynamische luchtstroom en reduceert het geluid, terwijl de motor over een geluiddemper beschikt. Dankzij connectiviteitsfuncties zijn de afzuigkappen te bedienen vanaf de kookplaat.

 

Maar Novy gaat verder dan deze drie kenmerken. Zo is het bij de afzuigkappen en werkbladafzuiging niet meer nodig om een afvoerkanaal naar buiten aan te leggen. Dankzij recirculatie plaatst u de afzuiging waar u maar wilt, en verliest u nooit meer onnodig warmte. Ook op het gebied van design scoort Novy wat ons betreft hoog. Zo is de werkbladafzuiging alleen zichtbaar wanneer de kookplaat in gebruik is, daarbuiten is deze netjes weggewerkt. Hetzelfde geldt voor de plafondunit, terwijl het merk ook prachtige decoratieve eilandschouwkappen heeft die juist op een positieve manier de aandacht naar zich toe trekken. Je vindt de volledige collectie van Novy in hun brochure.

 

Novy in onze showroom

 

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Novy inductiekookplaten, werkbladafzuiging en afzuigkappen in onze showroom in Woudenberg. Hier laten we je graag zien hoe deze apparaten verwerkt kunnen worden in jouw droomkeuken. Benieuwd hoe we verschillende merken en materialen kunnen combineren, om een keuken te ontwerpen die volledig bij jou past? Maak een afspraak of bekijk de keukens die wij eerder geplaatst hebben.

Wil jij ook Novy

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Eliza!

Naam*
Hieronder kun je alvast één of meerdere bestanden opsturen, zoals de plattegrond van je keukenruimte.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  "Ik adviseer je graag over de apparatuur van Novy!"


  Eliza Adviseur

  Referenties met Novy

  Filter je keuze:
  Stijlen +
  Opstellingen +
  Frontkleuren +
  Merken +
  Werkbladen +
  Bijzonderheden +

  Keukendesigner Wilbrand

  Keukendesigner Wilbrand mocht dit keer zijn eigen keuken ontwerpen. Hij koos voor hotel chic, een stijlvol geheel!

  Familie Munter

  Rotpunkt keuken in een parallelopstelling. De eiken fronten zijn greeploos uitgevoerd.

  Landelijke keukeninspiratie

  Landelijke keuken met een natuursteen werkblad met gefrijnde rand. Uiteraard mogen een vrijstaand fornuis en een Quooker Classic niet ontbreken!

  Familie Piera

  In deze royale keuken is ruimte voor een vleugel! De combinatie van de twee frontkleuren en de kleur op de muur matchen perfect met elkaar.

  Familie Van de Haar

  Een landelijke keuken die de sfeer van vroeger ademt. De vintage frontkleur doet het goed in combinatie met het betonnen werkblad.

  Familie Van de Hesseweg

  Het kookeiland in deze moderne keuken is uitgerust met losse gaspitten, erg chic! De verschillende frontkleuren hebben beiden een zichtbare houtnerf.

  Familie Van Driel

  Ruim opgezette keuken met robuust houten fronten. Het vrijstaande fornuis is een echte blikvanger.

  Onze nieuwe showroom is geopend!

  Of vraag het magazine aan