Scroll verder

Ontdek de krachtige en stille afzuigkappen en inductiekookplaten van Novy”

Novy is het perfecte voorbeeld van merk- en productontwikkeling. Begonnen als fietsenwinkel in 1907 ontwikkelde het merk zich tot fabrikant en groothandel van fietsen, om vervolgens het assortiment uit te breiden met motorfietsen. Met de kennis die het daarmee opdeed ontwikkelde Novy in 1965 zijn eerste afzuigkap. Een aantal jaar later moest het merk door de stijgende vraag een nieuwe fabriek bouwen, en ontwikkelde het merk randafzuiging. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest innovatieve afzuigkapfabrikanten van de Benelux, en heeft daarbij zijn assortiment uitgebreid met werkbladafzuiging en inductiekookplaten. Een mooi voorbeeld van een groeiend bedrijf waarbij kwaliteit voorop blijft staan, en daarmee past Novy perfect bij Velthuizen Keukens!

Novy: specialist in afzuigkappen en inductie

 

Novy gaat bij de productie van afzuigkappen en inductiekookplaten uit van drie ‘ingrediënten’: kracht, stilte en connectiviteit. Als uitvinder van randafzuiging is het merk gespecialiseerd in het zo efficiënt mogelijk afzuigen van dampen en geuren. De onderplaat in de afzuigkap creëert een aerodynamische luchtstroom en reduceert het geluid, terwijl de motor over een geluiddemper beschikt. Dankzij connectiviteitsfuncties zijn de afzuigkappen te bedienen vanaf de kookplaat.

 

Maar Novy gaat verder dan deze drie kenmerken. Zo is het bij de afzuigkappen en werkbladafzuiging niet meer nodig om een afvoerkanaal naar buiten aan te leggen. Dankzij recirculatie plaatst u de afzuiging waar u maar wilt, en verliest u nooit meer onnodig warmte. Ook op het gebied van design scoort Novy wat ons betreft hoog. Zo is de werkbladafzuiging alleen zichtbaar wanneer de kookplaat in gebruik is, daarbuiten is deze netjes weggewerkt. Hetzelfde geldt voor de plafondunit, terwijl het merk ook prachtige decoratieve eilandschouwkappen heeft die juist op een positieve manier de aandacht naar zich toe trekken. Je vindt de volledige collectie van Novy in hun brochure.

 

Novy in onze showroom

 

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Novy inductiekookplaten, werkbladafzuiging en afzuigkappen in onze showroom in Woudenberg. Hier laten we je graag zien hoe deze apparaten verwerkt kunnen worden in jouw droomkeuken. Benieuwd hoe we verschillende merken en materialen kunnen combineren, om een keuken te ontwerpen die volledig bij jou past? Maak een afspraak, bekijk de keukens die wij eerder geplaatst hebben, of download de Novy brochure (11 MB).

Wil jij ook Novy

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Sander!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van Novy!"


Privé: Sander Adviseur

Referenties met Novy

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +
Architectuur

Familie Van Kooten

Op zoek naar meer dan alleen een keuken voor hun penthouse belandde de familie Van Kooten bij adviseur Wilbrand aan tafel. De keuken is een mix van luxe en maatwerk

Familie Warmerdam

Ons pas aangekochte appartement had een upgrade nodig om ons droominterieur te kunnen creëren. Toen wij bij Velthuizen Keukens over de drempel stapten wisten we direct dat dit was wat wij zochten

Architectuur

Familie Arts

In de Archipelbuurt in Den Haag bewoont de familie Arts een prachtig pand dat in 1900 is gebouwd. De keuken bevond zich al in het souterrain, maar de wens was om meer openheid te creëren in de ruimte.

Familie Van Barneveld

De charmante jaren '30 woning van William en Jannica was toe aan een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Toen zij bij ons in de showroom kwamen, hadden ze al een helder beeld welke stijl de woning moest uitstralen.

Familie Van der Hagen

De familie Van der Hagen woonde al een aantal jaar in een mooie, karakteristieke bovenwoning in Rotterdam toen de gelegenheid zich voordeed om de woning te kopen.

Architectuur

Familie De Lange

Een prachtige monumentale woning vol oude details. De hoge kasten benadrukken het hoge plafond en het marmer geeft de keuken karakter.

Architectuur

Familie Van Beek

De aparte kamer met wijn- en koffiemeubel is een verrassend element in deze ruimte. De gouden schouw is de eyecatcher van deze keuken.

Architectuur

Familie Geluk

De keuken is verplaatst naar het midden van de woning. De lange parallelopstelling benadrukt de lengte van de keuken.

Keukendesigner Wilbrand

Keukendesigner Wilbrand mocht dit keer zijn eigen keuken ontwerpen. Hij koos voor hotel chic, een stijlvol geheel!

Familie Munter

Rotpunkt keuken in een parallelopstelling. De eiken fronten zijn greeploos uitgevoerd.

Landelijke keukeninspiratie

Landelijke keuken met een natuursteen werkblad met gefrijnde rand. Uiteraard mogen een vrijstaand fornuis en een Quooker Classic niet ontbreken!

Familie Piera

In deze royale keuken is ruimte voor een vleugel! De combinatie van de twee frontkleuren en de kleur op de muur matchen perfect met elkaar.

Familie Van de Haar

Een landelijke keuken die de sfeer van vroeger ademt. De vintage frontkleur doet het goed in combinatie met het betonnen werkblad.

Familie Van de Hesseweg

Het kookeiland in deze moderne keuken is uitgerust met losse gaspitten, erg chic! De verschillende frontkleuren hebben beiden een zichtbare houtnerf.

Familie Van Driel

Ruim opgezette keuken met robuust houten fronten. Het vrijstaande fornuis is een echte blikvanger.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook