“Ontdek de krachtige en stille afzuigkappen en inductiekookplaten van Novy”

Novy-keukenapparatuur: Specialist in afzuigkappen en inductiekookplaten

Novy is het perfecte voorbeeld van merk- en productontwikkeling. Begonnen als fietsenwinkel in 1907 ontwikkelde het merk zich tot fabrikant en groothandel van fietsen, om vervolgens het assortiment uit te breiden met motorfietsen. Met de kennis die het daarmee opdeed ontwikkelde Novy in 1965 zijn eerste afzuigkap. Een aantal jaar later moest het merk door de stijgende vraag een nieuwe fabriek bouwen, en ontwikkelde het merk randafzuiging. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest innovatieve afzuigkapfabrikanten van de Benelux, en heeft daarbij zijn assortiment uitgebreid met werkbladafzuiging en inductiekookplaten. Een mooi voorbeeld van een groeiend bedrijf waarbij kwaliteit voorop blijft staan, en daarmee past Novy perfect bij Velthuizen Keukens!

Kracht, stilte en connectiviteit

Novy gaat bij de productie van afzuigkappen en inductiekookplaten uit van drie ‘ingrediënten’: kracht, stilte en connectiviteit. Als uitvinder van randafzuiging is het merk gespecialiseerd in het zo efficiënt mogelijk afzuigen van dampen en geuren. De onderplaat in de afzuigkap creëert een aerodynamische luchtstroom en reduceert het geluid, terwijl de motor over een geluiddemper beschikt. Dankzij connectiviteitsfuncties zijn de afzuigkappen te bedienen vanaf de kookplaat.

Maar Novy gaat verder dan deze drie kenmerken. Zo is het bij de afzuigkappen en werkbladafzuiging niet meer nodig om een afvoerkanaal naar buiten aan te leggen. Dankzij recirculatie plaatst u de afzuiging waar u maar wilt, en verliest u nooit meer onnodig warmte. Ook op het gebied van design scoort Novy wat ons betreft hoog. Zo is de werkbladafzuiging alleen zichtbaar wanneer de kookplaat in gebruik is, daarbuiten is deze netjes weggewerkt. Hetzelfde geldt voor de plafondunit, terwijl het merk ook prachtige decoratieve eilandschouwkappen heeft die juist op een positieve manier de aandacht naar zich toe trekken. Je vindt de volledige collectie van Novy in hun brochure.

Novy in onze showroom

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Novy inductiekookplaten, werkbladafzuiging en afzuigkappen in onze showroom in Woudenberg. Hier laten we je graag zien hoe deze apparaten verwerkt kunnen worden in jouw droomkeuken. Benieuwd hoe we verschillende merken en materialen kunnen combineren, om een keuken te ontwerpen die volledig bij jou past? Maak een afspraak of bekijk de keukens die wij eerder geplaatst hebben.

Bekijk referenties
Novy afzuigkappen en kookplaten - Velthuizen KeukensNovy - Velthuizen Keukens

Recirculatie afzuigkappen en plasmafilters

In elke keuken is een goed afzuigsysteem erg belangrijk. De geuren van eten zijn meestal heerlijk als het warm op je bord ligt, maar daarna willen we...

Bekijk blogbericht

Meer weten over Novy? Maak een afspraak met Arthur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Arthur geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”