Scroll verder

Hillstones: betonnen werkbladen uit de regio”

Onze betonnen werkbladen worden in geproduceerd bij Hillstones in Barneveld. Beton wordt steeds populairder in de keuken. Het natuurlijke materiaal heeft een robuuste en industriële uitstraling, en elk blad heeft een unieke kleurschakering. De werkbladen worden bij Hillstones op traditionele wijze gemaakt; ze gieten het zorgvuldig samengestelde betonmengsel in een op maat gemaakte bekisting. Vervolgens moet het beton uitharden en wordt het geschuurd, geïmpregneerd en voorzien van een waslaag.

Wil jij ook een

werkblad van Hillstones?

Maak een afspraak met Dennis!

"Ik adviseer je graag over de werkbladen van Hillstones!"


Dennis Adviseur

Referenties met Hillstones

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +
Architectuur

Familie Geluk

De keuken is verplaatst naar het midden van de woning. De lange parallelopstelling benadrukt de lengte van de keuken.

Architectuur

Familie De Zwarte

Een voormalige dokterswoning boordevol karakter. De uitgestrekte keuken is strak, maar niet hypermodern, en beschikt over een royale eethoek.

Familie Methorst

Deze ruime hoekkeuken met bargedeelte heeft een industriële stijl. De keuken is voorzien van onder andere een inbouwkoffiemachine.

Familie Piera

In deze royale keuken is ruimte voor een vleugel! De combinatie van de twee frontkleuren en de kleur op de muur matchen perfect met elkaar.

Familie Koelewijn

Een betonnen werkblad van ruim vier meter, dat is bijzonder! De keuken is eigentijds en sfeervol, alles volgens de laatste trends!

Familie Van de Haar

Een landelijke keuken die de sfeer van vroeger ademt. De vintage frontkleur doet het goed in combinatie met het betonnen werkblad.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook