Scroll verder

ETNA: 160 jaar ervaring in Nederland”

ETNA-keukens maken al sinds de eerste dag onderdeel uit van ons aanbod. Het bedrijf begon in 1856 als ijzergieterij in Breda, maar is uitgegroeid tot een succesvolle producent van keukenapparatuur. Sinds 2000 opereert ETNA vanuit Duiven (bij Arnhem), waar iedere dag gepassioneerd wordt gewerkt aan nieuwe apparatuur. Het oer-Hollandse merk houdt daarbij vast aan hun jarenlange normen en waarden: vakmanschap, kwaliteit, design en vernieuwing. Daarnaast is de beschikbaarheid voor een breed publiek heel belangrijk. Want, zo zegt ETNA zelf, iedereen verdient een droomkeuken.

 

Ons team van adviseurs vertelt je graag meer over de moderne en kwalitatief hoogwaardige keukens van deze keukenfabrikant. Innovatieve technieken zorgen voor apparatuur die vooruitloopt en daardoor een lange tijd mee kan. Tegelijkertijd staat het merk bekend om 160 jaar ervaring en betaalbare Hollandse smaak.

ETNA: oer-Hollands en betaalbaar

 

ETNA startte ooit als ijzergieterij, waardoor deze generatie opgroeide met oerdegelijke fornuizen. Inmiddels heeft het merk haar focust verlegd naar voornamelijk inductiekookplaten, maar ook richting andere keukenapparatuur zoals ovens en afzuigkappen. Het bedrijf garandeert hoge kwaliteit vanuit een eigen gecertificeerd laboratorium, met een designafdeling en een testcentrum. Het merk biedt de mogelijkheid om alles te controleren, tot aan waar ieder apparaat in de keuken gemaakt is en waar de grondstoffen vandaan komen.

 

De vernieuwende designs van ETNA blijven verrassend. Zo heeft het bedrijf een ‘Retro lijn’, geïnspireerd op het tijdloze design uit de jaren ’60, gecombineerd met de modetrends van nu. De belangrijkste productgroep in deze collectie zijn de Retro koelkasten, maar om de retrolook naar de gehele keuken te vertalen, is er ook serie magnetrons en afzuigkappen in deze stijl ontworpen. Daarnaast luistert de fabrikant goed naar haar (Nederlandse) klanten. Zo krijgen zij de mogelijkheid ieder jaar hun eigen droomkoelkast te ontwerpen tijden de #kissmyretrocampagne.

 

De ervaringen met ETNA zijn goed, onze klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de apparatuur. Het merk luistert goed naar waar we in Nederland behoefte aan hebben in de keuken en stemt het design daar knap op af. Kwaliteit, design en betaalbaarheid gaan daardoor uitstekend samen in ETNA-apparatuur.

 

Meer dan 160 jaar ervaring

 

ETNA heeft meer dan 160 jaar ervaring en geldt daarmee als een gerenommeerde fabrikant van betaalbare kwaliteit. Wij waarderen het brede assortiment waarmee het merk een keuken kan voorzien van alle moderne gemakken. De enorme ervaring heeft geleid tot een bedrijf dat royale inductiekookplaten en stille vaatwassers met een besteklade kan leveren, net als uiterst betaalbare apparatuur met 5 jaar garantie.

 

ETNA combineert als specialist in keukens een aantal eigenschappen die goed aansluiten bij onze werkwijze. Je kunt rekenen op goede kwaliteit, een mooi design en moderne toepassingen die aansluiten bij de wensen van Nederlanders in de keuken.

 

ETNA in onze keukenshowroom

 

We hebben diverse keukens in onze showroom voorzien van ETNA-apparatuur. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je de werking van de apparatuur laten zien. Loop op je gemak een rondje langs de keukens, zodat je zelf de kwaliteit van de materialen kunt ervaren. Of bekijk alvast onze online showroom voor inspiratie.

 

Wil je een keukenontwerp laten maken of heb je specifieke vragen over de apparatuur van ETNA? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij nemen uitgebreid de tijd voor je om al je wensen en vragen te bespreken. Alvast oriënteren in de producten van ETNA? Je vindt ze in de catalogus (3 MB).

Wil jij ook ETNA

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Dennis!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van ETNA!"


Dennis Adviseur

Referenties met ETNA

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Margreth’s tiny house

Zodra het koopcontract van mijn tiny house getekend was, ben ik aan tafel gegaan met Ricardo. Hij ontwierp een compacte keuken die precies bij mijn woonstijl én in het tiny house past!"

Familie Van Barneveld

De charmante jaren '30 woning van William en Jannica was toe aan een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Toen zij bij ons in de showroom kwamen, hadden ze al een helder beeld welke stijl de woning moest uitstralen.

Familie Drost

Deze frisse keuken is hét perfecte voorbeeld dat je, ook al moet je vasthouden aan bepaalde afmetingen van de keukenruimte, nog steeds voor een creatief ontwerp kunt gaan.

Architectuur

Familie De Witte

Deze prachtige woning staat tegen de dijk in een mooie, landelijk omgeving. Beetje bij beetje wordt de woning op geknapt naar de wensen van deze tijd.

Landelijke keukeninspiratie

Landelijke keuken met een natuursteen werkblad met gefrijnde rand. Uiteraard mogen een vrijstaand fornuis en een Quooker Classic niet ontbreken!

Familie Makkink

Brons Reflex en helder wit; een mooie combinatie! De koperen details en de groene tinten maken deze keuken écht af.

Familie Van de Haar

Een landelijke keuken die de sfeer van vroeger ademt. De vintage frontkleur doet het goed in combinatie met het betonnen werkblad.