“Verwerk marmer in je keuken, dat geeft een luxe uitstraling!”

Afspraak maken

Op zoek naar een marmeren keuken?

Wij zijn jouw specialist!

Een keuken van marmer geeft een prachtige natuurlijke look. Daarnaast zorgt het voor dat stukje luxe dat je zoekt in een keuken. Je kunt marmer op verschillende manieren in je nieuwe keuken terug laten komen. Denk aan een werkblad van marmer of accessoires van marmer. Bij Velthuizen Keukens adviseren je graag over het gebruik van marmer in je nieuwe keuken.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Een luxe uitstraling dankzij het marmer

"De oude keuken van de familie De Lange was hoognodig aan vervanging toe. De familie besloot direct de hele benedenverdieping flink aan te pakken. Zo...


Bekijk de foto's

“Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken, een feest om in te koken

Waarom een marmeren keuken?

Of je nu in een boerderij, herenhuis, rijtjeshuis of villa woont: een marmeren keuken past overal. Marmer is tijdloos. Elk stuk marmer is uniek dankzij de aderpatronen. Dat maakt marmer een bijzonder soort materiaal om mee te werken. De natuurlijke look maakt marmer bovendien een goed materiaal voor keukens die terug naar de natuur gaan. Meer informatie over werkbladen van marmer vind je hier.

Advies over marmeren materialen

Met een marmeren keuken kun je dus alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een marmer keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op, of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur in je nieuwe keuken. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je marmeren keuken vooruit. Je marmeren keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Marmeren keukens: advies en montage

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige marmeren keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Marmeren keuken Keuken marmer werkblad Marmeren keuken Keuken marmer

Ook geïnteresseerd in een marmeren keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”