Kies voor natuurlijk, karaktervol materiaal zoals hout als je een robuuste keuken wilt.”

Afspraak maken

Op zoek naar een robuuste keuken?

Wij zijn jouw specialist!

Met een robuuste keuken ga je voor een stoere keuken die de aandacht trekt. Ben jij weg van de robuustheid van houten kastjes en een werkblad van composiet? Bij Velthuizen Keukens vind je de mooiste robuuste keukens. Van Rawson tot Snaidero, Keller en Eggersmann: wij hebben het!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

De combinatie tussen houten fronten en houten vloer heeft goed uitgepakt.

“Het leuke van deze eiken keuken is de combinatie van verschillende onderdelen. Zo hebben we de grepen speciaal laten bestellen en heeft onze...


Bekijk de foto's

“Ontzettend tevreden over de service van Velthuizen Keukens”

Waarom een robuuste keuken?

Of je nu in een boerderij, herenhuis, rijtjeshuis of villa woont: een robuuste keuken past overal. Dat komt doordat je het alsnog naar eigen wensen kunt aanpassen. Veel oud hout of juist meer roestvrij staal: bij een robuuste keuken kun je alle kanten op. Een robuuste stijl is zo bijzonder, omdat het een combinatie is tussen natuurlijk, grof materiaal als karaktervol hout en modern materiaal als roestvrij staal en beton. De verschillende materialen zorgen voor een bijzondere uitstraling. Het resultaat is een meer landelijke keuken of juist een keuken met een industriële uitstaling. Een keuken waar je elke dag met plezier staat!

Advies over robuuste materialen

Met een robuuste keuken kun je dus alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een robuuste keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op, of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je keuken vooruit. En je nieuwe keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Robuuste keukens: advies en montage

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Robuuste eilandkeuken Robuuste keuken Robuuste handgreep Keuken robuust met marmer

Wil jij een robuuste keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij ontwerpen graag jouw robuuste keuken!”