Heb jij keukeninspiratie nodig? Hier vind je meer dan genoeg inspiratie!”

Afspraak maken

Op zoek naar keukeninspiratie?

Doe ideeën op!

Met een keuken kun je alle kanten op. Je moet keuzes maken over de kleuren, materialen, accessoires, apparatuur en werkblad. Ben je het overzicht totaal kwijt? Geen probleem! Hier vind je meer dan genoeg inspiratie, zodat jij kunt komen tot die ene perfecte keuken. Waar je nog jarenlang van kunt genieten en elke dag met plezier in staat. Wij adviseren je daarbij natuurlijk graag.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Perfectie tot in de details: greeplijst op kleur

Bijzonder mooi is de keuken van de familie Slok. De oude keuken was in een hoek gesitueerd. Nu is er gekozen voor een spoeleiland, wat zorgt voor een compleet ander plaatje. De keuken heeft zwarte greeploze fronten. Het composiet werkblad in marmerlook geeft een mooi contrast. De afzuiger van Neff is weggewerkt in de koof, die doorloopt tot het plafond. Strak!

Quooker Fusion Zwart

Speciaal aan deze keuken zijn ook de spoelbak en de kraan. De kraan is er één uit de nieuwste lijn van Quooker, de Quooker Fusion Zwart; een kokendwaterkraan met een zwarte finish. Dit combineert mooi met de zwarte spoelbak. De absolute trend van dit moment! Een mooie gas-op-glaskookplaat van Atag maakt de apparatenlijn compleet


Bekijk alle foto's
Kleine keuken Quooker Fusion Zwart Keukeninspiratie Keuken contrast

Stoer en sober,dat past toch wel het beste bij deze keuken.

De stoere sobere sfeer van het interieur van deze woning is doorgevoerd in de keuken, en dat is bijzonder goed gelukt! Massief houten fronten zorgen samen met de scharnieren en handgrepen voor het juiste plaatje. Ook het royale fornuis past hier perfect bij.

Complimenten voor de montage

“Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Velthuizen Keukens. We hadden zelf al in gedachten hoe de keuken moest gaan worden en hadden wat voorbeeldfoto’s meegenomen naar de showroom. Johan heeft ons hier fantastisch bij geholpen en wist precies welke stijl wij zochten. Hij dacht helemaal met ons mee. De scharnieren zaten niet standaard in het assortiment, toch zijn deze voor ons geregeld. Het plaatsen door Ruud ging helemaal goed en we konden hem nog van alles vragen en bepaalde dingen met hem overleggen. Nu een aantal maanden later hebben wij ontzettend veel plezier van onze keuken. Complimenten!”

Landelijke keuken Keuken landelijk Stoere keuken Sobere keuken

Kiezen voor kleur, dat betekent lef hebben!

“De familie Oliveira komt helemaal vanuit Nootdorp naar Woudenberg om deze prachtige eiland keuken uit te zoeken, geweldig! Over de kleuren van de...


Bekijk de foto's

“Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Velthuizen Keukens.”

Strakke keuken met een warme uitstraling

De fronten in brown steel geven deze keuken een warme uitstraling. De combinatie van dit front, de stoere RVS handgrepen en het composiet werkblad met marmerlook matchen perfect met elkaar. Alle apparatuur is van Neff, onder andere een royale inductiekookplaat mét Twistpad bediening. De plafondafzuiging van Wave Design is geleverd in de kleur van het plafond, zo blijft het een strak geheel met de koof.

Kookeiland Strakke keuken Strakke keuken Keuken met warme uitstraling

Wil jij meer keukeninspiratie?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“In onze showroom vind je meer dan voldoende inspiratie!”