Scroll verder

De familie compleet, welkom Arno!

De werkdruk was hoog op de after sales afdeling afgelopen jaar. En dat willen we niet. Natuurlijk, het is prima om ‘goed in het werk’ te zitten, maar waarschijnlijk weten we allemaal wel dat onder té hoge druk de kans op foutjes groter is. En dat willen we zéker niet! Het past ook niet in de doelstelling voor 2019. Als je de blog ‘Kerstgroetjes 2018’ gelezen hebt, weet je dat wij in het komende jaar voor groei in de diepte willen gaan. Dat betekent nog beter worden in wat we doen op alle vlakken, met op nummer 1; nóg meer tijd en aandacht besteden aan onze klanten.

 

Met de komst van Arno zijn we ontzettend blij. Eerlijk is eerlijk… Arno was het laatste familielid dat niet werkzaam was bij Velthuizen Keukens. En dus zal je het niet verbazen dat hij op verjaardagen en dergelijke regelmatig werd ‘lastig gevallen’ met de vraag wanneer hij nu eindelijk eens voor ons kwam werken. Heel langzaam werd geprobeerd hem warm te maken voor deze baan. En met resultaat! Met volle overtuiging heeft hij nu de stap gewaagd. Gezien zijn vorige werk in een totaal andere branche zeker geen kleinigheid! Arno gaat Ilko en Martin ondersteunen in het begeleiden van de projecten, van inmeten tot het maken van technische tekeningen. We kunnen het werk nu over drie bordjes verdelen. En dat is fijn!

 

Arno: “Het is voor mij een uitdaging om het traject vanaf koop tot en met het plaatsen van de keuken vlekkeloos te laten verlopen en eventuele problemen voor beide partijen goed op te lossen. Ik geniet ervan als de keuken dan helemaal af is en de klant tevreden is. Bij Velthuizen Keukens staat klanttevredenheid hoog, dus daarom sprak deze baan mij aan! Het is een leuk en gezellig team, waarbij ‘alle neuzen dezelfde kant op staan.’ Dat maakt het leuk om samen te werken aan een mooie keuken voor de klant.”

Met Arno zijn alle familieleden nu werkzaam bij Velthuizen Keukens Projectbegeleider Arno achter zijn computer

Gratis vaatwasser bij een nieuwe keuken!

Afspraak maken