“Door mijn verhuizing zocht ik een andere werkplek, ik heb hier gevonden wat ik zocht”

Vanuit Zuid-Holland naar Utrecht; adviseur Eliza!

De laatste periode hebben wij al een aantal nieuwe adviseurs aan jullie mogen voorstellen. Sinds enkele weken mag ook Eliza zich een onderdeel van ons team noemen. Met de komst van Eliza hebben we nu een ijzersterk verkoopteam staan. Ieder met zijn eigen specialiteiten, maar allemaal met hetzelfde doel: mooie keukens ontwerpen met de juiste aandacht en alle tijd voor onze klanten. Eliza komt van ver, is geen onbekende in de keukenwereld en staat te trappelen om zijn kwaliteiten te laten zien.

“Na het afronden van mijn opleiding heb ik een tijdje witgoed verkocht. Het verkopen vond ik echt leuk, maar ik zocht een interessanter product. Zo ben ik de keukenbranche ingerold, bij de verkoop van keukens komt zoveel kijken en elk ontwerp is weer een uitdaging. Inmiddels werk ik ruim zes jaar in de keukenwereld en het past echt bij mij. Ik ben opgegroeid op het eiland Goerree-Overflakkee, en werkte daar ook. Mijn vrouw komt uit de Betuwe, en omdat wij in april ons eerste kindje hopen te krijgen, willen wij graag dichter in de buurt bij de familie van mijn vrouw wonen. Vandaar dat ik mij ben gaan oriënteren op een baan in het midden van het land. Jasper was een collega van mij bij een vorige werkgever, en via zijn Facebookprofiel kwam ik er achter dat Velthuizen Keukens vacatures voor adviseurs open had staan. Ik heb toen Bert via LinkedIn een berichtje gestuurd met de vraag of ik eens op de koffie mocht komen. Eenmaal aan de koffie werd één en ander al snel duidelijk: ik kon mijn zoektocht staken, want Velthuizen Keukens is echt een bedrijf waar ik mij goed bij voel!

Inmiddels loop ik alweer twee weken mee, en de sfeer bij Velthuizen Keukens voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. De familiecultuur is echt fijn! Helaas kan ik door het sluiten van de showroom nog geen klanten adviseren. Toch krijg ik veel te doen; met de komende verbouwing van de showroom is er werk genoeg. Zo moeten alle nieuwe showroomkeukens nog uitgetekend worden en daar ga ik mij de komende weken op focussen. Hopelijk mag ik vanaf eind januari dan ook met klanten in gesprek!”

Wist je dat wij nog steeds openstaande vacatures hebben? Dus wil jij net als Eliza samen werken aan de mooiste keukens voor onze klanten? Check snel onze vacaturesite!