Scroll verder

Een nieuw teamlid op de after sales; projectbegeider Sil!

Projectbegeleiding. Toch wel een beetje ons paradepaardje. In principe is het een unieke functie in de keukenwereld. Wat de functie concreet inhoud is het begeleiden van het gehele project ná de verkoop van de keuken. Onderhouden van klantcontact, het inmeten van de keuken en opnemen van eventueel gewenste extra werkzaamheden aan de keukenruimte zijn zomaar een aantal punten die op het bordje van de projectbegeleider terecht komen. En stevige functie met veel verantwoordelijkheid. Laat Sil dit alles nu prima aankunnen, maak kennis met onze nieuwe collega!

 

“Ik ben Sil en samen met mijn vriendin woon ik in Amerongen. In mijn vrij tijd ben ik graag aan het vissen en dan met name roofvis. Ik ben bijna tien jaar als timmerman werkzaam geweest in de bouw.

 

Keukenmonteur Danny, een goede vriend van me, vertelde over de openstaande functie van projectbegeleider bij Velthuizen Keukens. Dit sprak mij wel aan! Ik solliciteerde en na twee gesprekken waren we er wel uit. Velthuizen Keuken is een groeiend bedrijf dat naar mening heel veel tijd besteedt aan nieuwe collega’s. Ik vind dat bijzonder omdat ondanks de snelle groei iedereen de ruimte krijgt om zich wegwijs te maken en in de toekomst verder te ontwikkelen.”

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook