Scroll verder

Projectbegeleider Erwin stelt zich even voor!

Onze projectbegeleiders zijn druk! De keukens die wij verkopen worden steeds groter. Maar het zijn vooral de extra werkzaamheden aan de keukenruimte, denk bijvoorbeeld aan het verleggen van leidingwerk of het schilderwerk, die zorgen ervoor dat hier qua planning en begeleiden van het hele project steeds meer bij komt kijken. Extra hulp was daarom meer dan welkom! Een aantal weken geleden is Erwin, als eerste in de rij van drie nieuwe projectbegeleiders, bij ons gestart. Hoog tijd voor een voorstelronde!

 

“Mijn naam is Erwin en ik woon samen met mijn vrouw en onze twee kinderen in Woudenberg. In mijn vrije tijd speel ik tafeltennis in competitieverband. Bij mooi weer steek ik in het weekend graag de barbecue aan en zodra mijn zoon moet voetballen sta ik gegarandeerd langs het veld.

 

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een bouwgroothandel. Toen ik door Johan werd benaderd of ik misschien een keer wilde komen praten over de functie van projectbegeleider binnen zijn bedrijf, heb ik eerst een dag meegelopen op de afdeling. Ik was nieuwsgierig wat de functie precies inhield omdat bepaalde werkzaamheden behoorlijk specifiek zijn. Even meedraaien was dan ook de perfecte gelegenheid om er achter te komen of de functie van projectbegeleider bij mij zou passen. Ik ben na die ene dag absoluut enthousiast geworden over de werkzaamheden en de uitdaging die hierbij hoort.

 

Inmiddels ben ik ruim een maand in dienst bij Velthuizen Keukens en volg ik het inwerktraject. Wat mij tijdens deze korte periode opvalt zijn de saamhorigheid en de toewijding binnen het bedrijf. Kortom; ik zit hier prima op mijn plek!”

Vraag jouw gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook