Velthuizen Keukens is een bedrijf dat steeds ontwikkelt, daar werk ik graag aan mee!”

Projectbegeleider nummer 6; welkom Gert Jan!

Met de komst van Gert Jan staat de teller op 6 projectbegeleiders. En dat is fijn, want het begeleiden van het proces dat bij elke verkochte keuken komt kijken is erg belangrijk en intensief. Het begint met de orderoverdracht, aan elke order wordt een vaste projectbegeleider gekoppeld. Zo heb je na de aanschaf van je nieuwe keuken te maken met maar 1 aanspreekpunt, wel zo overzichtelijk! De projectbegeleider komt bij jou thuis de keuken inmeten en onderhoudt contact, ook tijdens het monteren van de keuken. Gert Jan begint in een onrustige, vreemde tijd. Nu de showroom door de lockdown gesloten is, staat de verkoop van keukens op een laag pitje. Maar gelukkig is er achter de schermen nog genoeg werk te doen en kan Gert Jan op een rustig tempo ingewerkt worden.

“Mijn naam is Gert Jan en ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Scherpenzeel. Ik kwam voor het eerst met Velthuizen Keukens in aanraking toen ik jaren geleden nog in de koffiebonen zat en ook Velthuizen Keukens weleens op mijn route had. Op een gegeven moment heb ik zelfs gesolliciteerd als adviseur. Mijn vrouw werkt echter in de zorg, daarom is werken in het weekend lastig voor mij. Ik ben Velthuizen Keukens wel altijd blijven volgen, ze zijn actief op social media en zo heb ik door de jaren heen al flink mee kunnen genieten van alle ontwikkelingen. Juist deze ontwikkelingen spreken mij aan, een bedrijf dat doorgroeit en toekomstgericht bezig is, daar zet ik mij graag voor in! Toen de vacature van projectbegeleider vrijkwam en adviseur Johan mij aanmoedigde gewoon nog eens te solliciteren, hoefde ik niet lang na te denken. Het werk spreekt mij aan, interieur heeft altijd mijn interesse gehad. Echt top dat ik nu bij de ‘club’ hoor!”

Wil jij net als Gert Jan ook bij de ‘club’ horen? Wij hebben nog verschillende vacatures openstaan. Check snel onze vacaturesite!