Scroll verder

Nieuwsgierig naar Ricardo?

Via zijn LinkedIn profiel kreeg Johan een berichtje van Ricardo. Voor zijn opleiding Junior Accountmanager had hij een stageplek van tien weken nodig. Nu staan wij altijd open om enthousiaste studenten een stageplek te bieden. Na een tweetal gesprekken was het wel duidelijk: Ricardo had zijn stageplek gevonden! En niet alleen dat, na zijn stageperiode kan hij zich in de weekenden ook nuttig gaan maken binnen het verkoopteam. Daarbij stopt het niet! Maar dat kan Ricardo het beste zelf vertellen…

 

“Mijn naam is Ricardo, ik woon drie minuten fietsen bij Velthuizen Keukens vandaan en woon samen met mijn broertje bij mijn ouders. Ik heb ook nog twee zussen, maar zij zijn al uit huis. In de weekenden ben ik graag met muziek bezig. Ik speel elektrische gitaar, keyboard of de ukelele. Ook een drankje doen met vrienden hoort erbij natuurlijk!

 

Na het afronden van het VMBO was ik gestart met een ICT opleiding, maar ik kwam er al vrij snel achter dat ik het contact met mensen zou gaan missen. Daarom heb ik besloten om het jaar daarop te starten met de opleiding Junior Accountmanager. Toen ik op zoek moest gaan naar een stageplek heb ik Johan via LinkedIn benaderd. En nu ben ik alweer een paar weken met mijn stage bezig, met heel veel plezier. Zoveel plezier zelfs dat bij mij het idee is ontstaan om mijn opleiding om te zetten naar BBL. En na overleg is dat gelukt! Vanaf volgend schooljaar kan ik de hele week doen wat ik het leukste vind: adviseren én leren bij Velthuizen Keukens!”

Adviseur Ricardo in de showroom van Velthuizen Keukens
Ricardo, verkoopadviseur bij Velthuizen Keukens
Adviseur Ricardo vertelt over de lade in deze showroomkeuken