Scroll verder

Nieuw in de keukenwereld; orderverwerker Jordy

Zoals wij al eerder een keer op onze social media kanalen deelden, wordt orderverwerkster Tineke als alles goed mag gaan in mei opnieuw moeder. Omdat dit het 5de kindje van haar en haar man Wilbert gaat zijn, heeft ze besloten om in april te stoppen met haar werk bij ons. Een logische keuze wat ons betreft! Gelukkig hebben wij voor haar de perfecte vervanger gevonden; Jordy is inmiddels als orderverwerker bij ons gestart en heeft zijn mee-loop-periode achter de rug. Welkom!

 

“Mijn naam is Jordy en ik woon in Woudenberg. Sporten doe ik graag! Vooral fitness en af en toe een potje voetballen. Daarnaast houd ik van lekker eten en drinken. Ik ben altijd in voor gezelligheid en een drankje samen met mijn vriendin, familie of vrienden. Ben ook gek op wintersport en reizen in het algemeen, wil nog heel veel van de wereld zien!

 

De keukenbranche is helemaal nieuw voor mij, dus er valt nog veel te leren. Hoor met grote regelmaat allerlei termen waarvan ik het bestaan niet wist, maar dat vind ik juist super interessant. En daarbij; ik krijg hier alle tijd en begeleiding om mij de wereld van keukens eigen te maken. Er komt veel bij kijken, maar ben helemaal toe aan deze mooie en leuke uitdaging. Ik houd van de sfeer die hier hangt, het familiegevoel vind ik erg prettig en gezellig!”

Orderverwerker Jordy achter zijn pc
Jordy, orderverwerker bij Velthuizen Keukens
Orderverwerker Jordy en collega Lennard

Gratis vaatwasser bij een nieuwe keuken!

Of maak een afspraak