Scroll verder

Martijn maakt de beste cappuccino’s!

Martijn is voor velen geen onbekend gezicht. Al ruim een jaar is hij elke zaterdag bij ons te vinden. Hij ontvangt de klanten, maakt de lekkerste taartjes voor bij de koffie en verzorgt voor zijn collega’s én de klanten de lunch. Tot voor kort was het alleen op zaterdag feest wat eten betreft. Maar daar is nu verandering in gekomen, onze gastheer is er elke dag!

 

“Met heel plezier werkte ik het afgelopen jaar op zaterdag bij Velthuizen Keukens. Daarnaast maakte ik veel uurtjes in een restaurant. Ik wilde switchen van opleiding en me meer richten op het vak van gastheer, omdat ik dat het allerleukste vind, daarom ben ik in gesprek gegaan met Bert en Johan met de vraag of ik het werk wat ik op zaterdag doe, niet fulltime bij Velthuizen Keukens kon gaan doen. En die mogelijkheid was er! Ik ben nu dus de hele week in de showroom van Velthuizen Keukens te vinden.

 

Er komt bij goed gastheerschap natuurlijk veel meer kijken als het vriendelijk ontvangen van klanten en koffie schenken. Ook wordt van mij verwacht dat ik onze klanten van de juiste informatie kan voorzien, vragen kan beantwoorden en afspraken inplannen. En daarbij is kennis van onze werkwijze en onze keukens heel belangrijk. Ik merk dat nu ik dagelijks hier op de werkvloer ben, het bedrijf en het product veel sneller leer kennen. Dat is super fijn!”

 

Naast zijn aanwezigheid in de showroom kun je ook online kennis maken met zijn kookkunsten! Zijn lekkerste recepten vind je op onze receptenpagina.

Gastheer Martijn voegt melk toe aan een espresso
De pistonmachine aan het werk
Gastheer Martijn in de showroom van Velthuizen Keukens
Martijn tijdens het bereiden van een cappuccino
Een heerlijke cappuccino van gastheer Martijn!

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook