“Bij Velthuizen Keukens krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen!”

Online marketing, Tim helpt ons verder!

Wij van Velthuizen Keukens houden ons actief bezig met de marketing binnen ons bedrijf. Wekelijks overleggen we, maken we plannen en verbeteren we processen. Het is belangrijk continu in beeld te zijn, zowel offline als online. Vooral bij dat laatste gedeelte zijn er nog wel wat stappen te maken. De online ontwikkeling gaat razendsnel, daar willen we bovenop zitten. Met de komst van Tim van Dam weten we zeker dat wij en onze toekomstige klanten niets missen en we altijd up-to-date blijven!

“Mijn naam is Tim van Dam, ik ben 23 jaar en sinds eind vorig afgestudeerd in Marketing Management. Tijdens mijn bachelorstudie Bedrijfseconomie kwam ik er al gauw achter dat mijn interesses bij marketing liggen, en tijdens mijn master wist ik al snel dat ik me wilde focussen op online. Bij Velthuizen Keukens krijg ik de kans om mezelf op dat gebied nog meer te ontwikkelen!

Ik ben opgegroeid in Scherpenzeel, maar tijdens mijn studieperiode heb ik 3,5 jaar in Tilburg gewoond. Sinds januari ben ik terug naar Scherpenzeel verhuisd en woon ik samen met mijn vriendin in het centrum. Vanaf daar fiets ik elke dag in 10 minuten naar mijn werk, ideaal! Naast het werk voetbal ik normaal gesproken drie keer in de week, maar vanwege de coronacrisis probeer ik mijn conditie op peil te houden door hard te lopen. Doorgaans ben ik dan ook vaak op zaterdag op de voetbalclub te vinden, en ik spreek graag met vrienden of familie af voor een hapje en een drankje. Verder hoop ik in de toekomst nog een mooie reis maken; eind 2018 ben ik in Thailand geweest, en dat was een prachtige ervaring!

Via de vacaturewebsite ben ik bij Velthuizen Keukens binnengekomen. De professionaliteit, gemoedelijke omgang en servicegerichte aanpak spraken mij ontzettend aan. In mijn functie ga ik vooral aan de slag met de website, Google Analytics en Google Ads. Zo hoop ik de juiste mensen uit te nodigen voor een afspraak, zodat onze adviseurs samen met hen een mooie keuken kunnen creëren!”