“Van het verleggen van leidingen tot het slopen van muren

Informatie over
Verbouwingen

Een verbouwing is een breed begrip, en dat betekent dat er ook veel mogelijk is. Wanneer je een andere keukenopstelling wilt, is het verleggen van leidingen en elektra al snel aan de orde. Maar je kunt ook bij ons terecht wanneer er een muur verwijderd moet worden of wanneer je de keuken wilt verplaatsen, bijvoorbeeld van de achter- naar de voorkant van je woning (of andersom). We helpen je graag met onder andere sloopwerkzaamheden, loodgieters- en elektrawerk, stucen, sauzen en schilderen.

Een verbouwing
van A tot Z

“Als projectbegeleider help ik je graag bij de realisatie van jouw keuken- en verbouwingsplannen. Om goed in kaart te krijgen wat er nodig is om deze plannen te verwezenlijken, kom ik al vóórdat je de keuken hebt gekocht bij je thuis om in te meten. Nadat je getekend hebt, ben ik je vaste aanspreekpunt. Voor vragen kun je altijd bij mij terecht, en ik hou je op de hoogte van wat er achter de schermen gebeurd. Ook plan ik wanneer de werkzaamheden plaatsvinden, zodat deze goed op elkaar afgestemd zijn. Als alles afgerond is, kom ik de keuken en de verbouwing opleveren. Dan lopen we alles nog een keer door, zodat je probleemloos van je nieuwe keuken kunt genieten!”

 

Bekijk onze werkwijze

“Ik ben jaren timmerman geweest, dus ik weet wat belangrijk is bij een verbouwing

Sil Projectbegeleider

“Van slopen tot en met het schilderwerk”

De verbouwing
van de familie Wilpstra

uit Houten

“We wilden niet alleen een keuken laten plaatsen, maar doordat hij op een hele andere plek moest komen en we een groter raam wilden, werd het een totaalverbouwing, met sloopwerk, leidingwerk, elektra, een verlaagd plafond, stucwerk, schilderwerk, timmerwerk etc. Ook Erwin dacht enorm goed met ons mee. Zo adviseerde hij bijvoorbeeld om het vensterbankje boven het aanrecht te vervangen, zodat deze van hetzelfde materiaal als het aanrechtblad gemaakt zou zijn, hij dacht mee over hoe we het best het raam konden vergroten, de plaatsing van de verlichting en de stroompunten en nog veel meer. Toen we een tijdje zonder keuken zaten, regelde hij dat we een kookplaat mochten lenen en verplaatste de oude koelkast zodanig dat we prima hebben kunnen kamperen in ons eigen huis. De werkzaamheden verliepen erg soepel. Het was heel fijn om alles uit handen te geven en een vast aanspreekpunt te hebben.”

 

Bekijk de referentie

“Wij zijn Velthuizen Keukens enorm dankbaar voor al hun goede ideeën en harde werk

Rico en Jolien ui Houten