Mogelijkheden

Wanneer je voor een nieuwe keuken kiest, moet je al vrij snel aan een verbouwing denken. Wil je een meer open keuken creëren? Dan is het verwijderen van een muur misschien nodig om plaats te maken voor een kookeiland. Nog rigoureuzer wordt het wanneer je extra vierkante meters wilt, bijvoorbeeld via een uitbouw. Gelukkig kun je voor dit soort verbouwingen bij ons terecht. Alle verantwoordelijkheid ligt dan bij ons, en je hebt voor al je vragen één aanspreekpunt.

Verbouwing

Een verbouwing is een breed begrip, en dat betekent dat er ook veel mogelijk is. Wanneer je een andere keukenopstelling wilt, is het verleggen van leidingen en elektra al snel aan de orde. Maar je kunt ook bij ons terecht wanneer er een muur verwijderd moet worden of wanneer je de keuken wilt verplaatsen, bijvoorbeeld van de achter- naar de voorkant van je woning (of andersom). We helpen je graag met onder andere sloopwerkzaamheden, loodgieters- en elektrawerk, stucen, sauzen en schilderen.
Meer informatie

Uitbouw

Een uitbouw is een ideale manier om extra vierkante meters aan je woning toe te voegen. Maar er komt wel een hoop bij kijken. Zo wordt er waarschijnlijk een buitenmuur weggehaald; hoe vang je dit op? En wat doe je met de vloer? Laat je vooral niet ontmoedigen door dit soort vragen. We helpen je graag met de realisatie van jouw gewenste uitbouw. Onze projectbegeleiders beschikken over technische kennis. We werken samen met kundige onderaannemers om de uitbouw van jouw dromen te verwezenlijken, maar wij blijven jouw contactpersoon.
Meer informatie

Woonruimte

De keuken en de woonkamer zijn tegenwoordig veel vaker een geheel. Dit betekent dat een nieuwe keuken gevolgen kan hebben voor de rest van de begane grond. Zo moeten misschien ook de wanden in de woonkamer gestuct worden. Of je wil de vloer over de gehele benedenverdieping doorleggen. Wij denken graag met je mee. Niet alleen rondom de verbouwingswerkzaamheden, maar ook wat betreft interieur. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht om een tv-meubel, garderobekast of bijkeuken in dezelfde stijl als de keuken uit te voeren?
Meer informatie