Shermann

Deze eiland keuken met fronten van eiken fineer is echt een blikvanger in onze showroom. De vrijstaande kastenwand, met daarin de apparatuur zoals een combi stoomoven van Atag en de royale koelkastcombinatie, heeft een ombouw van royale stollen. Het werkblad heeft de uitstraling van beton. Zo heb je wel de look, maar niet de eigenschappen van beton. Keramiek is namelijk kras- en hittebestendig!

De gas op glaskookplaat is van Atag, inclusief wokbrander. De afzuiger zit middels een downdraft-systeem in het werkblad verwerkt. Ook is in deze keuken een aparte koffiecorner in de hoek geplaatst met ruime lades voor het servies. Er is niet veel ruimte nodig om een aparte koffiecorner te kunnen creëren. Een echte aanrader!

Prijsrange 14.000 – 23.000
Al onze prijzen zoals getoond in de showroom zijn inclusief montage. Bij de prijsrange gaan wij uit van een keuken met dezelfde materialen met andere apparatuur of dezelfde apparatuur in een andere keukenopstelling. Meer weten over onze prijs opbouw? Vraag ernaar bij onze adviseurs. Of maak direct een afspraak!

Terug naar overzicht

Spreekt deze keuken je aan?Remco helpt je graag verder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Remco geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Onze showroom gaat vanaf 3 maart op afspraak open! Maak hier een afspraak.