“Een professionele look in jouw keuken? Kies dan voor een RVS werkblad

Een keuken met een RVS werkblad?

Wij zijn jouw specialist!

Met een roestvrijstalen werkblad geef je jouw keuken een professionele uitstraling. Een RVS werkblad is daarnaast onderhoudsvriendelijk en ontzettend hittebestendig. Hoewel je qua kleur beperkt bent tot zilvergrijs, kun je voor verschillende desings kiezen. En daarnaast is een roestvrijstalen werkblad goed te combineren met pitt cooking. Benieuwd of een RVS werkblad iets voor jou is? Lees dan verder!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’

Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Hout en Blue Steel een mooie mix

De combinatie van robuust hout, Blue Steel fronten en een Blue Stone composiet werkblad is een prachtig resultaat geworden in deze eiland keuken. Het...


Bekijk de foto's

“Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Velthuizen Keukens.”

Waarom een RVS werkblad?

Een RVS keukenblad kent verschillende pluspunten. Zo is roestvrij staal is een uiterst hittebestendig materiaal, zeker wanneer deze niet glad afgewerkt is. Daarnaast creëer je met een RVS werkblad een chique sfeer in je keuken, zeker wanneer je jouw gasfornuis in het keukenblad verwerkt. Ook pitt cooking geeft een unieke toevoeging aan een keuken met roestvrijstalen werkblad. Wanneer je besluit te kiezen voor een RVS keukenblad, heb je de keuze uit verschillende designs. Denk hierbij aan onder andere geborsteld en warmgewalst RVS. Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs!

Net zoals bij bijvoorbeeld kunststof werkbladen is RVS gevoelig voor krassen. Daarom is het belangrijk om altijd een snijplank te gebruiken, en schoonmaken met een schuurspons of schuurmiddel wordt ten zeerste afgeraden. Daarnaast moet je erg voorzichtig zijn met het schuiven van pannen; wij raden daarom het gebruik van onderzetters aan. Een andere optie is richtingloos geborsteld RVS; hierdoor zit het blad al vol krasjes, waardoor toekomstige schade van het werkblad minder opvalt.

Advies over het materiaal

De levering van onze roestvrijstalen werkbladen ligt in de handen van Merito, onze vaste leverancier. Dankzij de naadloze afwerking is het werkblad erg hygiënisch, en etensresten en vocht trekken niet in het blad. Bij hoekwerkbladen kan gebruik worden gemaakt van een naadloze lijmnaadverbinding. Hierdoor is lassen niet nodig, waardoor de kwaliteit van het materiaal behouden blijft.

RVS werkblad: advies en montage

Bekijk onze werkwijze, waarin we bij iedere stap garanderen betrokken te zijn. Dankzij het 3D-ontwerp dat wij maken op basis van jouw wensen, krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Zo zie je ook eenvoudig of deze keuken past bij de rest van je huis. Het 3D-beeld van het ontwerp presenteren we in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Werkblad RVS RVS werkblad RVS werkbladen RVS keukenblad

Een RVS werkblad, iets voor jou?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”