Scroll verder

“Een complete verbouwing met verbluffend eindresultaat”

Binnenkijken bij de 

familie Warmerdam

uit Amersfoort

 

 

“Ons pas aangekochte appartement had een flinke verbouwing nodig om ons droominterieur te kunnen creëren. Toen wij bij Velthuizen Keukens over de drempel stapten, wisten we direct dat dit was wat wij zochten: een bedrijf waar je volledig ontzorgd wordt bij alle ontwerpen en werkzaamheden die zo’n traject met zich meebrengen.

 

Vanaf het begin, waarbij sloop- en loodgieterswerk aan bod kwamen, tot het leggen van de vloer en het schilderwerk, was elke stap vakmanschap. De keuken, als kloppend hart van ons appartement, heeft nu een moderne en stijlvolle uitstraling. Maar het is niet alleen de keuken – het hele appartement, inclusief de badkamer en het toilet, is getransformeerd. Ons huis voelt nu als een echt thuis.”

bullet point Keuken met verbouwing

bullet point Maatwerk interieurmeubelen

bullet point Eilandkeuken met koffienis

bullet point Luxe materialen

Keuken met verbouwing

Bij de verbouwing van het appartement van familie Warmerdam stond de keuken centraal, maar al snel bleek dat er een grotere renovatie nodig was. Niet alleen werden de keuken, badkamer en toilet aangepakt, maar het hele appartement onderging een grondige transformatie. Een opvallende verandering was het verplaatsen van de slaapkamermuur om ruimte te maken voor de nieuwe garderobekast en het keukenmeubel met wijnklimaatkast. Het hele appartement is uiteindelijk gestript en weer vakkundig opgebouwd door vakmannen waar wij al jarenlang mee samenwerken. Projectbegeleider Gijsbert coördineerde het hele traject en was het vaste aanspreekpunt voor de familie.

Rustige basis met kleuraccenten

De eilandkeuken van Madebydas heeft een combinatie van het front in zand beige en de houtlook Luco Noce. Deze combinatie zorgt voor een rustige basis qua keuken, waarbij de kleuraccenten die familie Warmerdam aan accessoires heeft toegepast mooi tot hun recht komen. Het werkblad is van keramiek en loopt door tot aan de zijkant van het eiland, wat een luxe uitstraling geeft. Alle apparatuur is van NEFF, een complete lijn die perfect past bij de uitstraling van de eilandkeuken. In het wandmeubel heeft de wijnklimaatkast van Pando een plaats gekregen; dit wandmeubel is daarnaast de perfecte plek voor de koffiemachine.

Specificaties

bullet pointMadebydas keuken

bullet pointFront 1 Zand beige mat

bullet pointFront 2 Luco Noce

bullet pointVelthuizen Select keramiek werkblad

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointNEFF oven met magnetronfunctie

bullet pointNEFF multifunctionele oven

bullet pointNEFF vaatwasser

bullet pointNEFF koelkast

bullet pointNEFF vriezer

bullet pointPando wijnklimaatkast

bullet pointNovy plafondafzuiging

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/
https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/novy-keukenapparatuur

Wil jij ook een

keuken met verbouwing?

Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van een passend interieurplan"


Wilbrand Interieurdesigner

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook