Scroll verder

Natuurlijk houten keuken in Barneveld

Binnenkijken bij de

Familie Geluk

uit Barneveld

 

De keuken van de familie Geluk was eerst traditioneel aan de voorzijde van de woning gepositioneerd. Na een aantal jaar leven in de woning ontstond de wens om meer ruimte voor het koken en tafelen te creëren. Er moest een keuken komen met voldoende werkruimte maar ook ruimte voor een royale eettafel. Door de keuken uit de hoek te halen en in het midden van de woning te plaatsen is het gelukt deze wensen te realiseren. Tijdens het koken is er contact met zowel het woongedeelte als het eetgedeelte. Precies zoals de familie zich dit had voorgesteld.

bullet point Stoere leefkeuken

bullet point Gebeitst front

bullet point Unieke, gegoten grepen

bullet point Composiet werkblad

Ingrijpende verbouwing

Ook de woonkamer is door de uitbouw een fijne, gezellige ruimte geworden. Dankzij het slimme ontwerp is er zelfs een gameroom voor de kinderen ontstaan. Al met al een ingrijpende verbouwing waarbij de indeling van de benedenverdieping volledig is aangepast. Wij hebben hierin mee mogen denken en de vrije hand gekregen om alle wensen te vervullen en deze weten te overtreffen.

Pure uitstraling

De lange kastenwand en het ruime kook- en spoelgedeelte benadrukken de lengte van de keuken en geeft een mooie zichtlijn van de eettafel naar het woongedeelte. De familie Geluk heeft voor hun nieuwe keuken gekozen voor natuurlijke materialen. Het front is van een dikke laag fineer gemaakt, hout met een pure uitstraling. Deze uitstraling matcht perfect samen met de stalen handgreep waarbij je de robuuste lasnaden nog duidelijk ziet. Het werkblad is van massief beton. Door het werkblad te storten op een oude tafel is en een prachtig doorleeft effect ontstaan.

 

Een groot, vrijstaand fornuis hoort echt thuis in een keuken als deze. Dit fornuis van Bertazzoni is een aanwinst voor deze keuken, met zijn zes branders en royale ovenruimte staat niets meer in de weg om uitgebreid te koken. Als aanvulling voor het vrijstaande fornuis heeft een combi-stoomoven een plek gekregen in de kastenwand. Voor het prachtige koffieapparaat is een mooie, aparte plek gecreëerd met uitklopbak in het werkblad.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Pastel Smoke Anticato

bullet pointHillstones betonnen werkblad

bullet pointNEFF compacte bakoven met stoomfunctie

bullet pointBertazzoni vrijstaand fornuis

bullet pointNOVY afzuigunit

bullet pointLiebherr koelkast

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/hillstones/
https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/novy-keukenapparatuur

Wil jij ook een

nieuwe keuken?

Maak een afspraak!

"Zie ik je snel in de showroom voor passend keukenadvies?"


Wilbrand Interieurdesigner