“Quva houd je gerecht tot drie keer langer vers!”

Afspraak maken

Vacumeren met de Quva

Houd je gerecht tot drie keer langer vers!

Wil je je groente, vlees of vis langer bewaren? Met het gepatenteerde vacuümsysteem van Quva bewaar je eenvoudig je gerecht tot wel drie keer langer. Het systeem neemt nauwelijks ruimte in beslag, is eenvoudig te bedienen en is betaalbaar. Met accessoires kun je het vacuümsysteem ook gebruiken om sous vide te koken of om je wijn langer te bewaren.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

De opstelling benadrukt de lengte en geeft diepte aan de ruimte.

“De combinatie tussen witte fronten en een wit werkblad is er altijd een met een risico. Het zal namelijk nooit 100% dezelfde kleur wit worden en...


Bekijk de foto's

“Ontzettend tevreden over de service van Velthuizen Keukens”

Waarom vacumeren?

Door te vacumeren ga je het weggooien van eten tegen. Hoewel we vaak de lekkerste gerechten koken, gooien we vaak hele porties weg vanwege de houdbaarheid ervan. Met Quva vacumeren ga je dit tegen. Vacuüm invriezen heeft als grote voordeel dat er geen blootstelling met de lucht en zuurstof (oxidatie) is, waardoor de groei van micro-organismes wordt geremd. Zo krijgen schimmels, gist en bacteriën minder vat op je eten en kun je het langer bewaren. Zo kun je fruit, groente, brood, vlees vis en zelfs eieren een stuk langer bewaren. Benieuwd hoe? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Quva vacumeren in je eigen keuken

Quva heeft als grote voordeel dat het een moderne, elegante look heeft en nauwelijks ruimte inneemt op je keukenblad. Het apparaat is alleen zichtbaar wanneer je het gebruikt. Slechts een strak afgewerkte deksel maskeert het geavanceerde vacuümsysteem. Wil je vacumeren? Met een enkele vinger op de knop verschijnt het vacuümsysteem met slang. Bevestig deze vacuümslang op je Quva vacuümzak, vacuüm vershouddoos of wijnstopper en vacumeer eenvoudig de inhoud. Bij het bereiken van het juiste vacuümniveau stopt het Quva vacuümsysteem automatisch. Zo simpel kan vacumeren zijn. Help je hulp nodig met het vacumeren of wil je graag een demonstratie zien? In onze vestiging ben je altijd welkom en demonstreren onze adviseurs met plezier het Quva vacuümsysteem.

Vacuüm koken

Wist je dat je door vacuüm te koken meer vitamines en smaak in je groente, vis of vlees behoudt? Deze kooktechniek heet sous vide koken en ook hier is het Quva vacumeersysteem handig voor. Vacumeer je product, gaar dit op de juiste temperatuur en zet zo de perfecte maaltijd op tafel. Lees hier meer over sous vide koken, of bekijk ons recept voor sous vide beenham.

Velthuizen Keukens: Quva vacumeren

Ben je enthousiast over het Quva vacumeersysteem en wil je weten hoe je dit in jouw keuken implementeert? Kom langs in onze vestiging. Onze ervaren adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden. Ook kunnen zij je een demonstratie geven. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en zet je eenvoudig maaltijd van topkwaliteit op tafel.

Quva Quva vacumeren Vacumeren met Quva Quva vacumeren

Wil jij vacumeren in je eigen keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”