Scroll verder

La Cour Cantina

De naam La Cour Cantina in Ede is geïnspireerd op de plek waar vroeger de officieren aten. De oude officierskantine is herontwikkeld en ligt naast dit kleinschalige en duurzame nieuwbouwproject. De woningen hebben een plek gekregen tussen de oude bomen, die op dit deel van kazerneterrein zijn blijven staan. Naast de kantine zijn meer monumentale gebouwen behouden en zij zijn voorzien van een opknapbeurt. Hier in La Cour Cantina woon je met de allure die historisch erfgoed te bieden heeft. Gecombineerd met prachtige natuur: de Veluwe ligt met open armen op je te wachten!

In totaal zijn 23 woningen gebouwd in dit project. Hoekwoningen, tussenwoningen en levensloopbestendige woningen. Velthuizen Keukens houdt zich actief bezig met nieuwbouwprojecten en dus zijn we trots dat we bij La Cour Cantina als keukenleverancier betrokken mochten zijn. Voordelen voor kopers in dit project zijn de korte lijnen en één aanspreekpunt. Zo konden eventuele wijzigingen direct met de aannemer besproken worden. De duidelijke technische tekeningen zijn door de aannemer gebruikt en hebben betrekking op het leidingschema en dergelijke.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden qua opstellingen, kleuren en materialen voor jouw nieuwe keuken in je bestaande woning? Of heb je een woning gekocht in een ander nieuwbouwproject? Plan dan een afspraak met onze adviseurs. Wij denken graag met je mee!

Een huis gekocht in een ander project?

Remco helpt je graag!


Johan Teamleider Verkoop