Scroll verder

Dalhuijsen

Prettig wonen op een uniek punt in het centrum van Woudenberg, dat is project Dalhuijsen. Bouwbedrijf Osnabrugge heeft op de voormalige locatie van Dalhuijsen Wonen in totaal 6 levensloopbestendige woningen en 3 appartementen gebouwd. Een ideale locatie, zo loop je ’s morgens even snel naar de bakker voor verse croissants en heb je in no-time een heerlijke biefstuk in huis voor het avondeten.

Bouwbedrijf Osnabrugge heeft exclusief voor Velthuizen Keukens gekozen als projectleverancier van de keukens van Dalhuijsen. Als koper van een nieuwbouwwoning waren er dan ook veel voordelen om de keuken aan te schaffen bij Velthuizen Keukens. Zo heb je bij ons altijd één aanspreekpunt en worden onze technische tekeningen door de aannemer gebruikt voor leidingschema’s en dergelijke. En niet te vergeten: ons eigen montageteam. Zo houden wij tot het einde zelf het overzicht over het project.

Bij ons kun je terecht voor een eerlijk advies voor je keuken in je nieuwe woning. Wij hebben voor dit project verschillende keukenopstellingen mogen ontwerpen en plaatsen. Benieuwd wat we kunnen doen voor jouw woning? Wij maken graag een afspraak om voor je aan de slag te gaan!

Een huis gekocht in een ander project?

Johan helpt je graag verder!


Johan Teamleider Verkoop

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook