Dalhuijsen

Prettig wonen op een uniek punt in het centrum van Woudenberg, dat is project Dalhuijsen. Bouwbedrijf Osnabrugge bouwt op de voormalige locatie van Dalhuijsen Wonen in totaal 6 levensloopbestendige woningen en 3 appartementen. En ideale locatie, zo loop je ‘s morgens even snel naar de bakker voor verse croissants en heb je in no-time een heerlijke biefstuk in huis voor het avondeten.

Bouwbedrijf Osnabrugge heeft exclusief voor Velthuizen Keukens gekozen als projectleverancier van de keukens van Dalhuijsen. Als koper van een nieuwbouwwoning zijn er veel voordelen om de keuken aan te schaffen bij Velthuizen Keukens. Zo heb je bij ons altijd één aanspreekpunt en worden onze technische tekeningen door de aannemer gebruikt voor leidingschema’s en dergelijke. En niet te vergeten ons eigen montageteam. Zo houden wij tot het einde zelf het overzicht over het project.

Bij ons kun je terecht voor een eerlijk advies voor je keuken in je nieuwe woning. Wij hebben voor dit project al een aantal voorbeelden qua keukenopstellingen klaar staan. De afbeeldingen daarvan zie je hieronder. Uiteraard zijn alle opstellingen en kleuren vrij te bepalen, deze voorbeelden kunnen je echter helpen bij het maken van bepaalde keuzes.

Toe aan een adviesgesprek? Wij maken graag een afspraak om voor je aan de slag te gaan!

Terug naar overzicht

Een huis gekocht in dit project?Evert Jan helpt je graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ik denk graag mee over de opstelling en materialen voor de keuken! ”

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Lees onze maatregelen.