Scroll verder

Akkerwinde

Plan Akkerwinde is een gebied van ongeveer 7,5 hectare waar zo’n 150 woningen gerealiseerd zijn. Op de locatie Akkerwinde was eerder al een nieuwe basisschool gebouwd, die in 2016 is geopend. Daardoor was dit nieuwbouwproject ideaal voor gezinnen met kinderen. Akkerwinde ligt aan de zuidoostrand van Scherpenzeel, aan de Ringbaan en Akkerwindelaan. Dit prachtige groene gebied biedt volop rust en ruimte. Het eerste deelgebied van de Akkerwinde heeft de naam ‘De Weiden’ gekregen. De Weiden ligt in het westelijke gedeelte van de nieuwbouwwijk waarin ook basisschool de Korenmaat en het nieuwe speelveld van de wijk zich bevinden. Het deelgebied bestaat uit 61 woningen, waarvan 16 sociale huurwoningen en 45 koopwoningen.

Velthuizen Keukens houdt zich actief bezig met nieuwbouwprojecten en dus zijn we trots dat we bij fase ‘De Weiden’ als keukenleverancier betrokken mochten zijn. Voordelen voor u in dit project waren de korte lijnen en één aanspreekpunt. Zo konden eventuele wijzigingen direct met de aannemer besproken worden. De duidelijke technische tekeningen worden door de aannemer gebruikt en hebben betrekking op het leidingschema en dergelijke.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden qua opstellingen, kleuren en materialen in jouw nieuwe keuken, in jouw bestaande woning of in een ander project? Plan dan een afspraak met onze adviseurs. Wij denken graag met je mee!

Een huis gekocht in een ander project?

Johan helpt je graag verder!


Johan Teamleider Verkoop