Akkerwinde Fase 2

Misschien wel de mooiste wijk van Scherpenzeel. En dan hebben we het over nieuwbouwproject Akkerwinde. Akkerwinde ligt aan de zuidoostkant van Scherpenzeel, aan de Ringbaan en Akkerwindelaan. Dit prachtige groene gebied biedt volop rust en ruimte.

Inmiddels is fase ‘De Velden’ van start gegaan. In deze fase worden door De Bunte Projecten in totaal 30 woningen gerealiseerd. Prachtige vrijstaande woningen met garage, twee levensloopbestendige woningen, royale hoekwoningen en betaalbare rijwoningen. De huizen worden gebouwd met hoogwaardige materialen, ze worden standaard geleverd met zonnepanelen en alsof dat nog niet genoeg is, Akkerwinde is de eerste gasloze wijk van de gemeente Scherpenzeel.

Wij zijn trots dat wij ook bij fase ‘De Velden’ aangesloten zijn als keukenleverancier. Koopt je een keuken bij ons kan je verzekerd zijn van diverse voordelen. Zo kunnen wij door onze jarenlange samenwerking met De Bunte Projecten de lijnen kort houden. Je hoeft je geen zorgen te maken over de coördinatie van bepaalde zaken. Dat doen wij voor je! Daarnaast zorgen wij voor het kosteloos verleggen van leidingwerk. Wij kijken ernaar uit om ook voor jouw nieuwbouwwoning een keukenontwerp te mogen maken.

 

Terug naar overzicht

Een huis op Akkerwinde gekocht?Johan adviseert je graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“De mooiste keukens voor project Akkerwinde”

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Lees onze maatregelen.