Scroll verder

Akkerwinde Fase 2

Misschien wel de mooiste wijk van Scherpenzeel, en nu eindelijk af. Dit nieuwbouwproject ligt aan de zuidoostkant van Scherpenzeel, aan de Ringbaan en de Akkerwindelaan. Dit prachtige groene gebied biedt volop rust en ruimte.

In deze tweede fase, fase ‘De Velden’, realiseert De Bunte Projecten in totaal 30 woningen. Prachtige vrijstaande woningen met garage, twee levensloopbestendige woningen, royale hoekwoningen en betaalbare rijwoningen. De huizen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen; ze zijn standaard geleverd met zonnepanelen en, alsof dat nog niet genoeg is, is Akkerwinde de eerste gasloze wijk van de gemeente Scherpenzeel.

Wij zijn trots dat wij, net als bij fase 1: De Weiden, ook bij fase ‘De Velden’ aangesloten zijn geweest als keukenleverancier. Nieuwe bewoners van Akkerwinde die bij ons een keuken kochten waren verzekerd zijn van diverse voordelen. Zo hielden wij door onze jarenlange samenwerking met De Bunte Projecten de lijnen kort, en hoefden kopers zich geen zorgen te maken over de co√∂rdinatie van bepaalde zaken. Daarnaast verzorgden wij het verleggen van leidingwerk geheel kosteloos. Wij kijken ernaar uit om ook voor jouw nieuwbouwwoning in een ander project een keukenontwerp te mogen maken.

 

Een nieuwbouwwoning gekocht?

Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van jouw nieuwe keuken!"


Johan Teamleider Verkoop

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook