“Wist je dat wij al jaren maatwerkkeukens in Zeist creëren?”

Afspraak maken

Op zoek naar een nieuwe keuken in Zeist?

Zeist staat bekend om haar rijke verleden. Zo tref je er talloze landhuizen en kastelen, de ene nog mooier dan de andere. Dankzij Slot Zeist staat de stad ook wel bekend als de Slotstad, die omgeven wordt door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Door de bossen rijd je in ongeveer 20 minuten naar onze showroom in Woudenberg. Bij ons vind je keukens van de hoogste kwaliteit. A-merken aan apparatuur zorgen dat elke kookwens uitkomt. Wist je dat er al heel veel Velthuizen keukens in Zeist staan? We zijn namelijk al sinds onze beginjaren erg actief in Zeist. Daarom zijn wij altijd in de buurt! Wees welkom!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’

Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Een mooi staaltje vakwerk in Zeist

"De familie Makkink verhuisde van Utrecht naar een mooie jaren '30 woning in Zeist. Aan de woning is een fantastische uitbouw gecreëerd. De bewoner...


Bekijk de foto's

“Dit is een keuken die je wel mooi moét vinden, alles klopt bij dit ontwerp!”

Keukeninspiratie in de showroom

Velthuizen Keukens maakt jouw droomkeuken. Normaal gesproken kun je in onze showroom in Woudenberg al inspiratie opdoen voor jouw favoriete keuken. Wij ontvangen je vanwege de coronamaatregelen graag op afspraak, maar je kunt je alvast oriënteren door onze showroomkeukens online te bekijken. Hier vind je namelijk kwalitatieve merken als Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Onze adviseurs kunnen je alles over onze apparatuur- en keukenmerken vertellen. Ga je de oven veel gebruiken? Of drink je het liefst vijf keer per dag verse koffie? Voor elke wens is er een apparaat of keuken op maat. En als je nog niet weet wat je wilt, vind je in onze keukenshowroom of tussen onze binnenkijkers meer dan genoeg inspiratie. Dan kom je er vanzelf achter wat je wensen zijn.

Jouw keukenwens centraal

Waarom zou je voor een keuken van Velthuizen Keukens gaan? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord is kort en bondig: wij geven je de tijd en jouw wensen de ruimte. Zo plan je met ons altijd minimaal twee afspraken voordat je een nieuwe keuken koopt. Het is immers een grote aankoop waar je nog jaren van wilt genieten. Alvast oriënteren vanuit huis? Vraag dan ons magazine aan voor inspiratie op het gebied van verschillende stijlen, trends en technologieën.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de afspraak brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. Daarna gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken. Heb je daarna nog vragen? Of is er iets mis? Dan mag je via onze service altijd contact opnemen. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Vooral als het gaat om je droomkeuken. Je brengt immers behoorlijk wat tijd door in je keuken. En je wilt niet dat je nieuwe keuken over een paar jaar alweer compleet vervangen moet worden. Wij geloven in kwaliteit. Wij geloven dan ook in kwaliteit. Kwaliteit van keukens én kwaliteit van service. Wil je ons beter leren kennen en weten hoe wij die kwaliteit waarmaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Woudenberg. Dichtbij Zeist, maar het belangrijkste: een plek waar je je snel thuis zult voelen. En waar jouw wensen van begin tot eind centraal staan.

Keuken in Zeist Keuken Zeist Zeist keuken Keuken in Zeist

Wil jij ook prachtig maatwerk in Zeist?Maak nu een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ook in Zeist kunnen wij jouw droomkeuken leveren!”