Scroll verder

Gratis demontage van jouw oude keuken!

Deze actie is verlopen.

 

 

We hebben wat te vieren! Allereerst zijn de Inspiratiewoningen op de eerste verdieping van onze showroom voltooid. Na een aantal weken verbouwen kunnen we je nu nóg meer inspireren. Niet alleen qua keuken, want de woningen geven je inspiratie voor de hele benedenverdieping! Daarnaast vieren we de lancering van Velthuizen Verbouw. Al jaren ontzorgen we onze klanten door ook de verbouwingswerkzaamheden uit handen te nemen. Vroeger noemden we dit totaaltrajecten en boden we dit pas ná de verkoop van de keuken aan, maar daar komt nu verandering in. Dankzij een nieuwe werkwijze geven we je nu al vóór de verbouwing duidelijkheid over alles rondom de keuken én de verbouwing.

 

De komende tijd is de uitgelezen mogelijkheid om te profiteren van de extra inspiratie en ontzorging. Maak je binnen de actieperiode een afspraak, en koop je een keuken mét verbouwing? Dan demonteren wij jouw oude keuken helemaal gratis! Zo bespaar je maar liefst € 725, terwijl wij zorg dragen voor alle werkzaamheden rondom de keuken en de verbouwing.

 

Bekijk hieronder de voorwaarden die gelden bij deze actie. Zien we jou binnenkort in onze showroom?

 

Maak een afspraak!

De actievoorwaarden

 

Om gebruik te maken van deze actie, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 

 

De actieperiode

 

De actieperiode loopt van dinsdag 4 april tot en met zondag 4 juni. Om mee te doen aan deze actie, maak je in deze actieperiode een afspraak. Het tekenen van de order hoeft niet binnen deze periode te gebeuren, maar wel uiterlijk zaterdag 29 juli.

 

 

De inhoud van de actie

 

Koop je een keuken mét verbouwing? Dan krijg je de demontage van jouw oude keuken, ter waarde van € 725, gratis. De korting wordt verwerkt door géén kosten voor de demontage van de keuken in rekening te brengen op de verbouwingsorder. Overige kosten, zoals het plaatsen van een container t.b.v. het afval en andere verbouwingswerkzaamheden, worden wel in rekening gebracht.

 

 

De inhoud van de order

 

Je kiest voor een keuken mét verbouwing. Dit betekent dat Velthuizen Keukens niet alleen de keuken-, maar ook de verbouwingswerkzaamheden op zich neemt. Hieronder vallen in ieder geval de demontage van de oude keuken, loodgieterswerk, elektra, stucen en sauzen. Andere verbouwingswerkzaamheden, zoals extra sloopwerk en schilderwerk, zijn optioneel.

 

 

De waarde van de keuken

 

De totale waarde van de order (keuken + verbouwing) dient minimaal € 10.000 te zijn, vóór aftrek van de demontagekosten.

 

 

De koper van de order

 

Deze actie is alleen voor particuliere klanten. Zakelijke klanten zijn uitgesloten van deze actie.

 

 

Maak een afspraak!

Wil jij een gratis demontage van jouw oude keuken?
Maak snel een afspraak!

"Ik regel graag de verbouwing van jouw keukenruimte!"


Gert Jan Projectbegeleider