Scroll verder

Quooker CUBE: voor bruisend én gefilterd water uit één kraan!

De kranen van Quooker zijn inmiddels bekend bij de meeste Nederlanders. Als je denkt aan een kokendwaterkraan, denk je automatisch aan dit Nederlandse merk. Maar naast koud, warm en kokend water is het nu ook mogelijk om bruisend en gefilterd water te tappen, direct uit de kraan! Wij presenteren je: de Quooker CUBE.

Gefilterd water uit de Quooker CUBE
Bruisend water met citroen en munt

Bruisend en gefilterd water tappen is nu ook mogelijk

 

Met alle Quooker kranen kun je koud, warm en kokend water tappen. Daarbij hoef je niet te wachten tot het water warm is of kookt: het water komt direct op de juiste temperatuur uit de kraan. Dankzij de Quooker CUBE komen daar nog twee functies bij. Ten eerste kun je eenvoudig bruisend water tappen, door de knop op de Quooker in te drukken en één keer te draaien. De lichtring kleurt blauw en er komt bruisend water uit de kraan. Als je de knop langer ingedrukt houdt en dan draait, tap je gefilterd water. Zo smaakt jouw glas water nog beter!

Het Quooker CUBE systeem

Hoe werkt de Quooker CUBE?

 

Bruisend en gefilterd water is bij iedere Quooker kraan beschikbaar. Het maakt dus niet uit of je voor een Nordic, Fusion of Flex kraan kiest. Om ook daadwerkelijk gefilterd of bruisend water uit de kraan te krijgen, heb je een Quooker CUBE nodig. Dit is een apparaat dat in je keukenkastje geplaatst wordt, naast het waterreservoir. Het Hollow Fiber filter dat hierin zit zuivert het water. Daarnaast zit er aan de CUBE een CO2-cilinder verbonden. Met deze koolzuurfles kun je wel 60 liter koud bruiswater tappen. Ideaal voor deze zomerse cocktail.

Gefilterd water dankzij de Quooker
Martijn tapt bruisend water uit de Quooker CUBE

Een duurzame keuze

 

Als je vaak bruisend water drinkt, is de Quooker CUBE een voordelige optie. Omgerekend kost een liter bruisend water slechts €0,25, terwijl gefilterd water slechts €0,03 per liter kost. Daarnaast is de Quooker CUBE een duurzame keuze, omdat je geen plastic flessen met bruisend of gefilterd water hoeft te kopen. Mocht de koolzuurfles op zijn, dan bestel je eenvoudig een nieuwe set van vier flessen via de webshop van Quooker. Een nieuw filter, dat ongeveer een jaar meegaat, bestel je ook eenvoudig online. Daarnaast kun je hiervoor ook bij ons terecht.

Alle ingrediënten voor een fris glas water met een twist

Meer informatie over Quooker kranen

 

Kies jij ook voor een Quooker kraan met CUBE? Dan wordt het tijd om te personaliseren! Ga je voor een Quooker met flexibele uittrekslang? Wordt het een rond of vierkant model? En ga je voor een Quooker in de kleur chroom, RVS, zwart of zelfs goud? Onze adviseurs adviseren je hier graag over. Maak daarom snel een afspraak, en kies de Quooker die bij jou past!

 

Vraag jouw gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook