Scroll verder

Velthuizen Keukens is NEFF MasterPartner!

Sinds begin september mogen wij ons NEFF MasterPartner noemen. Een titel die je niet zomaar ontvangt, en waar wij dan ook erg trots op zijn! Er is namelijk maar een selecte groep keukenspeciaalzaken die zich NEFF MasterPartner mag noemen. Naast dat wij heel blij zijn met de erkenning voor ons werk, geeft deze titel jou misschien ook voordelen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Benieuwd hoe? Lees dan even verder!

Velthuizen Keukens is officieel NEFF MasterPartner
Het certificaat dat bewijst dat Velthuizen Keukens NEFF MasterPartner is

Om de titel NEFF MasterPartner te verdienen, moet je als keukenspeciaalzaak aan een aantal hoge eisen voldoen. Zo hebben onze adviseurs veel kennis over NEFF,  zodat ze uitstekend advies kunnen geven over het merk en de apparaten. Ook vind je in onze showroom de uitgebreide apparatenlijn van NEFF, waar je ook de nieuwste trends van NEFF kunt ontdekken.

NEFF Graphite Grey ovens
NEFF Graphite Grey afzuigkap

Als NEFF MasterPartner worden wij als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen van het merk. Zo waren wij de eerste keukenspeciaalzaak die kennis mocht maken met de NEFF Glass Downdraft, en kunnen we je nu vertellen dat er vanaf maart een design-update aankomt. De RVS strips en handgrepen van NEFF ovens, warmhoudlades, afzuigkappen en koffiemachines zijn binnenkort namelijk ook in de kleur ‘Graphite Grey’ beschikbaar. Bekijk hieronder een voorproefje!

 

Daarnaast mogen we als NEFF MasterPartner ook regelmatig meedoen aan mooie acties, waar jij je voordeel mee kunt doen. Zo krijg je nu bij de aanschaf van 5 NEFF apparaten een teppanyaki grillplaat ter waarde van €240 cadeau. Een fantastische accessoire in je keuken!

De voordelen van een NEFF MasterPartner

Wil je meer informatie over het NEFF MasterPartner-programma, of over NEFF zelf? Kom eens langs in onze showroom om kennis te maken met de apparaten, of maak een afspraak voor gedetailleerd advies! Onze adviseurs zijn namelijk erkend één van de besten van Nederland te zijn wat betreft kennis over NEFF.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook