Scroll verder

Miele Generatie 7000: een eerste kennismaking

Begin maart is ons complete team uitgenodigd om kennis te maken met een nieuwe, revolutionaire lijn inbouwapparatuur van Miele: Generatie 7000.
Dit was de grootste lancering in de geschiedenis van Miele en daar willen wij je graag van op de hoogte brengen. Benieuwd hoe wij deze avond hebben beleefd? Bekijk dan de aftermovie van The Kitchen Experience. 

 

Over Miele

 

Je keuken is de plek waar je geniet en waar je je echt thuis voelt. De keuken wordt een steeds centralere plek in het huishouden, een echte ontmoetingsplek. Daarom verdient je keuken de meest kwalitatieve apparatuur. En dat is waar Miele zich op focust. Stijlvolle inbouwapparatuur waarbij de apparaten qua design, materiaalgebruik en functionaliteit op elkaar zijn afgestemd.

Een oven uit de Generatie 7000 collectie van Miele
Miele Generatie 7000 oven

Generatie 7000

 

Miele lanceert de Generatie 7000. Deze serie bestaat uit 3000 nieuwe modelvarianten in 15 verschillende productgroepen. De serie bestaat uit vier designlijnen en drie kleurlijnen.
De Generatie 7000 biedt talloze innovaties met een variëteit aan mogelijkheden. Aan elk detail is door de ontwerpers gedacht. Met de Generatie 7000 kan je als hobbykok je helemaal uitleven met een perfecte controle op de bereiding maar ook voor het stressvrij bereiden van een snelle en kwalitatieve maaltijd na een lange werkdag kan je vertrouwen op de apparaten van Miele.

 

Design Generatie 7000

 

De Generatie 7000 bestaat uit drie designlijnen, namelijk de PureLine, VitroLine en ArtLine.

 

PureLine
Een kenmerk van de apparatuur uit de PureLine is dat de designgreep geïntrigeerd is in de horizontale roestvrijstalen onderdelen van de ovens. Deze serie ovens past perfect in een keuken waar de nadruk ligt op eenvoud.

 

VitroLine
Pure elegantie met het oog op gebruiksvriendelijkheid: daar staat de VitroLine voor. Een duidelijk verschil ten opzichte van de PureLine is dat hier de roestvrijstalen greep is vervangen door een glazen greep.
Deze apparaten zijn leverbaar in een tweetal kleuren: obsidiaanzwart en grafietzwart. De fronten en handgrepen kenmerken zich door puur glas die tot in de perfectie geslaagd is. Het geeft de buitenkant van de apparaten diepte en elegantie.

 

ArtLine
Het neusje van de zalm van Miele, deze ArtLine. Waar de VitroLine de ovens met een glazen greep uitvoeren heeft de ArtLine helemaal geen greep. De ArtLine-apparaten, leverbaar in de kleuren obsidiaanzwart of grafietgrijs, zijn dus volledig greeploos vormen één geheel met je keukenfronten. Prachtig bij een greeploze keuken. Ervaren hoe deze ArtLine-apparaten openen en sluiten? Kom dan naar onze showroom en ervaar het zelf!
Naast de verschillen in de designs zijn er ook verschillen in de mogelijkheden van de apparaten. Omdat hier zoveel verschillen in zijn nodigen we je hiervoor uit naar onze showroom in Woudenberg te komen. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over!

Ovenlijn uit de Miele Generatie 7000

Bediening Generatie 7000

 

De bediening van alle Generatie 7000 apparaten zijn gebaseerd op dezelfde logica. Zo is de display bijvoorbeeld altijd in het midden van het glaselement geplaatst, welke bediening je ook kiest.
Elke bedieningsvorm beschikt over een goede helderheid, hoge resolutie en innovatieve details. De serie bestaat uit de volgende bedieningen: M Touch, M Touch S, DirectSensor en DirectSensor S.
In onze showroom hebben wij diverse Miele apparatuur staan en kan je het verschil in de bediening zelf ervaren.

Een complete set Miele apparaten uit de Generatie 7000 collectie

Miele in onze keukenshowroom

 

Als officieel Miele-dealer hebben wij diverse Miele apparaten in onze showroom staan.
Onze adviseurs vertellen je graag meer over de 7000 Generatie, tonen je de verschillen in bediening en design en denken graag mee hoe we dit in een mooi ontwerp voor de keuken kunnen verwerken.

Miele Generatie 7000 collectie
Generatie 7000 van Miele

Vraag jouw gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook