Recreatiepark
Soof Heuvelrug
in Rhenen

Uniek genieten in de Utrechtse Heuvelrug

 

Soof Heuvelrug is een duurzaam vakantiepark in het midden van Nederland. Vanuit de luxe Eco-Lodges op het park loop of fiets je zo de Utrechtse Heuvelrug in. De vakantieverblijven zijn compleet ingericht voor zes personen, met drie slaapkamers (waarvan één met stapelbed), een ruime badkamer en natuurlijk een moderne keuken. Daarnaast beschikken de vakantiehuisjes over een overdekt terras met een comfortabele loungeset, om ook buiten te genieten. Recreanten die een Eco-Lodge met wellness boeken kunnen daarnaast genieten in de hottub.

Moderne open keuken

Velthuizen Keukens heeft de moderne, open keukens in de Eco-Lodges op Soof Heuvelrug mogen leveren. De fronten zijn uitgevoerd in de kleur antraciet; een hedendaagse maar tijdloze kleur, die gemakkelijk te combineren is. Het dunne, witte werkblad is van composiet. Dit sterke materiaal kan een stuk meer hebben dan bijvoorbeeld kunststof, en is daarmee een duurzame keuze voor een keuken met veel wisselende gebruikers. De recreanten kunnen hun ontbijt, lunch of diner bereiden in de combi-magnetron of op de inductiekookplaat. Deze kookplaat is verwerkt in het schiereiland en beschikt over geïntegreerde afzuiging. Via recirculatie worden kookluchtjes gefilterd en opnieuw de lodge ingeblazen. Zo gaat er geen warmte verloren, erg energiezuinig dus! Ook de vaatwasser en de koel-vriescombinatie zijn duurzame keuzes met hun uitstekende energielabels.

De ervaringen van
Soof Heuvelrug

“Sinds 1969 beheren wij familiebedrijf De Thijmse Berg in Rhenen, waarin ik zelf de 3e generatie ben. Het terrein van Soof lag 3,5 kilometer verwijderd van ons familiebedrijf. In nauw overleg met de oud-eigenaar en de gemeente hebben wij deze camping over kunnen nemen. Dit was de ultieme kans om een duurzaam project te realiseren met high end lodges. Via mijn compagnon kwam ik bij Velthuizen Keukens terecht. Het proces liep zeer voorspoedig en we merkten al snel dat we op dezelfde golflengte communiceerden. Samen met Velthuizen Keukens willen wij het hoogst haalbare nastreven voor duurzame vakantiewoningen. De planning en montage sluiten ook perfect aan. Ze schakelen bij Velthuizen Keukens snel en zijn flexibel en de montageploeg denkt mee in de uitvoering.

 

Vanuit Soof hechten we grote waarde aan continuïteit met betrekking tot de samenwerkingen met onze projectpartners. Met Velthuizen Keukens weten wij 100% zeker dat we op dit gebied dan ook ontzorgd worden. Voor ons nieuwe recreatiepark Soof aan de Rijn werken wij weer samen met Velthuizen Keukens. Wij kunnen niet wachten op de eerste lodges!”

“Samen met Velthuizen Keukens willen wij het hoogst haalbare nastreven”

Jurjen van Dijk

Eigenaar van Soof Heuvelrug