Johan Eigenaar

“Naast mijn interesse voor alles wat met keukens te maken heeft, breng ik mijn vrije tijd graag met mijn gezin door. Mijn vrouw en ik hebben twee fantastische zoontjes en een dochtertje. De tijd die ik hiernaast over heb, ben ik aan de waterkant te vinden. Heerlijk om even mijn hengel uit te gooien; voor mij de perfecte manier om even tot rust te komen. Binnen Velthuizen Keukens houd ik me graag bezig met nieuwe ontwikkelingen en nieuwbouwprojecten die in onze visie passen.”

Contact opnemen

Bert Eigenaar

“Mijn vrouw en ik hebben twee zoons en een dochter. Ik breng graag zoveel mogelijk tijd met hen door. Als het even kan probeer ik 1 keer in de week te wielrennen. Fijn om op deze manier te kunnen ontspannen! Ondertussen bestaat Velthuizen Keukens bijna 10 jaar: een mooie tijd om op terug te kijken. Er is een mooie basis gelegd en ik hoop dit, samen met ons team, in de toekomst voort te kunnen zetten.”

Contact opnemen

Henk Operationeel Manager

“Samen met mijn vrouw woon ik in Scherpenzeel. We hebben vier kinderen en zeven kleinkinderen. Velthuizen Keukens is een familiebedrijf, dat spreekt mij erg aan. Het voelt alsof ik een aandeel in de familie heb, we doen het hier écht samen. Als operationeel manager is het mijn passie om samen met het team elke dag bezig te zijn met als doel om het morgen nog beter te doen. Het resultaat moet hoge kwaliteit en klanttevredenheid zijn, precies wat bij Velthuizen Keukens past.”

Contact opnemen

Johan Junior Verkoopleider

“Ik woon samen met mijn vrouw en onze dochter in Renswoude. Sporten doe ik graag. Vroeger was dat vooral voetbal, maar tegenwoordig kan dat van alles zijn, van volleybal tot tennis. Ik probeer elke week wel iets te doen. Werken bij een bloeiend bedrijf als Velthuizen Keukens bevalt mij goed. Samen met een jong en enthousiast team maken we er elke dag weer iets moois van.”

Contact opnemen

Remco Adviseur

“Ik ben Remco, getrouwd en een hele trotse vader van een dochter. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door. Zo’n 1 á 2 keer per week ga ik hardlopen. Een tijdlang was ik werkzaam bij een andere keukenzaak. De keukenbranche spreekt mij erg aan. Toch miste ik de verdieping bij het ontwerp van een keuken en wilde ik heel graag nóg mooiere dingen maken en verkopen. Vandaar dat ik bij Velthuizen Keukens op mijn plek ben. Hier worden kwalitatief goede keukens verkocht en krijgt de klant alle tijd en aandacht om de juiste keuzes te maken. Precies zoals ik dat graag zie.”

Contact opnemen

Arthur Adviseur

“Ik woon in Woudenberg en studeer Ondernemerschap & Retail Management. De laatste tijd ontbreekt het me nog weleens aan tijd, maar mountainbiken doe ik graag. Een biertje met vrienden in het weekend vind ik ook altijd leuk! Op zaterdag kun je mij bij Velthuizen Keukens vinden. Deze baan sluit perfect aan bij het commerciële gedeelte van mijn opleiding. En omdat ik een grote interesse heb voor alles wat met interieur en ontwerpen te maken heeft, vind ik het geweldig om met keukens bezig te zijn. Uiteindelijk voor onze klanten een creatief, passend ontwerp op tafel te leggen, daar ga ik voor!”

Contact opnemen

Ricardo Adviseur

“Ik ben Ricardo, een enthousiaste adviseur bij Velthuizen Keukens. Ik woon drie minuten fietsen van ons bedrijf te Woudenberg. Hier woon ik met mijn broertje en ouders. Elke week geniet ik van het maken van schitterende keukendesigns. Het geeft mij een kick om de klant gelukkig te maken met zijn droomkeuken, waar schitterende herinneringen in gecreëerd kunnen worden. In mijn ogen het tofste om te doen!”

Contact opnemen

René Adviseur

“Samen met mijn vrouw en zeven kinderen woon ik in Veenendaal. Ik houd erg van muziek. Verder ben ik een echte boeken- en kranten wurm. Ook politiek interesseert mij enorm. Ik kan genieten van mooie dingen. Daarom ben ik bij Velthuizen Keukens op mijn plek, hier kan ik mij bezig houden met ontwerpen van de mooiste keukens voor onze klanten. Op de drukste dagen van de week, van donderdag tot en met zaterdag, kan je mij bij Velthuizen Keukens vinden.”

Contact opnemen

Wesley Adviseur

“Mijn naam is Wesley en ik woon in Arnhem. Jarenlang heb ik ervaring opgedaan bij een andere keukenzaak. Ik wilde graag bij Velthuizen Keukens werken omdat wij hier een stapje verder kunnen gaan in het keukenontwerp. De meubelfabrikanten waar wij mee samenwerken bieden kwalitatief goede producten en ook maatwerk. Met name het laatste spreekt mij erg aan, want dat betekent geen beperkingen qua ontwerp. Er is zo voor elke keukenruimte een passende oplossing en als adviseur kan ik onbeperkt creatief zijn.”

Contact opnemen

Jeroen Adviseur

“Samen met mijn vriendin woon ik in Ede en wij hopen in januari ons eerste kindje te krijgen. Bij Velthuizen Keukens maken we mooie kwaliteitskeukens en kunnen we ver gaan in het maken van een verrassend keukenontwerp. Wij hebben als adviseurs veel vrijheid en door de persoonlijke sfeer binnen het team is elke werkdag weer een feestje.”

Contact opnemen

Dennis Adviseur

“Mijn naam is Dennis en ik woon samen met mijn vriendin in Amersfoort. Ik ben opgegroeid in Limburg, maar heb inmiddels mijn plek behoorlijk gevonden in het midden van het land. Bijna mijn hele werkzame leven staat al in het teken van keukens. Bij Velthuizen Keukens kan ik weer een stapje verder gaan wat betreft het ontwerpen van keukens. Ook het intensievere contact met onze klanten spreekt mij aan. Voor elke klant is er alle tijd en aandacht om de keukenwensen werkelijkheid te maken.”

Contact opnemen

Eliza Adviseur

“Na het afronden van mijn opleiding heb ik een tijdje witgoed verkocht. Het verkopen vond ik echt leuk, maar zocht een interessanter product. Zo ben ik de keukenbranche ingerold, bij de verkoop van keukens komt zoveel kijken en elk ontwerp is weer een uitdaging. Inmiddels werk ik ruim zes jaar in de keukenwereld en het past echt bij mij. Door mijn verhuizing vanuit Dirksland naar Scherpenzeel, ben ik bij Velthuizen Keukens terecht gekomen. De familiecultuur die hier heerst, vind ik fijn!”

Contact opnemen

Wilbrand Keukendesigner

“Ik ben geboren en getogen precies tegenover Velthuizen Keukens. Vanaf het begin heb ik ons prachtige bedrijf zien groeien tot hoe het nu is. Mijn passie voor keukens is alweer negen jaar geleden ontstaan. Nu creëer ik prachtige en unieke keukenontwerpen onder de naam Velthuizen Keukens – Exclusieve Architectuur en mag ik deel uit maken van een geweldig team”

Contact opnemen

Gerdine Relatiechef

“Als relatiechef ga ik de laatste oplevering doen bij klanten thuis. Deze functie bestaat nog niet in keukenland en wij als Velthuizen Keukens willen net iets verder gaan in onze service en daarom is deze functie in het leven geroepen. Vaak heeft een klant, na het in gebruik nemen van de keuken, nog vragen of is er nog een puntje waar ze niet geheel tevreden mee zijn. Mijn taak is om er dan voor te zorgen dat alle vragen beantwoord zijn. Persoonlijk vind ik het echt de allerleukste functie die er is. Bij elke klant is het een feestje en als ik weg ga zijn mensen helemaal geïnspireerd om hun apparaten nog intensiever te gaan gebruiken. Mag ik binnenkort ook bij jou op bezoek om de keuken op te leveren?”

Contact opnemen

Martijn Gastheer

“Als gastheer kan je mij van dinsdag tot en met zaterdag in de showroom bij Velthuizen Keukens vinden. Graag ontvang ik onze klanten met verse koffie en daarbij uiteraard mijn zelfgemaakte baksels. Kom je tijdens de lunch? Ook dan kan je er op rekenen dat er iets lekkers op tafel komt! Ik kijk er naar uit dat de verbouwing van onze showroom straks klaar is, we krijgen dan een eigen entree, en er is in het ontwerp echt rekening gehouden met een mooie ontvangstruimte voor onze klanten. Dan komt alles nog beter tot zijn recht!”

Arno Service Coördinator

“Het is voor mij een uitdaging om alle servicepunten perfect op te lossen. Mochten er zich problemen voordoen tijdens of na de montage pak ik dat op. Ik geniet ervan als de keuken dan helemaal af en de klant tevreden is. Bij Velthuizen Keukens staat klanttevredenheid hoog, dus daarom sprak deze baan mij aan! Het is een leuk en gezellig team, waarbij ‘alle neuzen dezelfde kant op staan.’ Dat maakt het leuk om samen te werken aan een mooie keuken voor de klant.”

Contact opnemen

Monique Servicemedewerkster

“Ik ben Monique en woon samen met mijn man in Veenendaal. Je kunt mij het beste omschrijven als een gezelligheidsdier, ik houd van mensen en drukte om mij heen. Juist daarom spreekt de werksfeer bij Velthuizen Keukens zo aan, het teamgevoel is groot en er is altijd wel even tijd voor gezelligheid. In mijn werk kan ik oplossingsgericht bezig zijn, en dat past mij wel. Mensen helpen en zorgen dat er voor elk probleem de juiste oplossing komt, geeft mij elke keer weer een goed gevoel.”

Contact opnemen

Martin Projectbegeleider

“Ik ben getrouwd met Annemieke en we wonen in Scherpenzeel. Sporten doe ik graag, met name voetbal. Zodra mijn agenda het toe laat, ben ik op het voetbalveld te vinden. Een lange periode ben ik werkzaam geweest in de montage bij Velthuizen Keukens. Nu maak ik mezelf als projectbegeleider nuttig op de afdeling after-sales. Elk project is weer een uitdaging waar ik veel plezier aan beleef!”

Contact opnemen

Arno Projectbegeleider

“Ik ben Arno en heel gelukkig met mijn vrouw en drie kinderen. Ik houd ervan om in het weekend met mijn kinderen én pizza uitgebreid Netflix te testen op de bank. Of even als gezin de stad in. Ikea, speeltuin… Dat soort dingen. Dankzij mijn ervaring in de keukenmontage weet ik alle ins en outs op keukengebied. Dit komt goed van pas in mijn functie als projectbegeleider!”

Contact opnemen

Jasper Projectbegeleider

“Ik ben Jasper en ik woon in Veenendaal. Ik ben bij Velthuizen Keukens begonnen in de functie van adviseur. Inmiddels heb ik de stap gewaagd om als projectbegeleider aan de slag te gaan. Ik ben een echt mensen mens en leer graag de mens achter de klant kennen. In het weekend kan je mij samen met mijn vrienden aan de pooltafel vinden. Reizen doe ik ook graag. Het liefst buiten Europa, hoe verder, hoe beter!”

Contact opnemen

Rob Projectbegeleider

“Samen met mijn vrouw en onze zoon woon ik in Houten. Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld te vinden. Het komende voetbalseizoen ga ik het tweede elftal van Kozakken Boys trainen, dat uitkomt in de reserve hoofdklasse. Daarnaast wandelen we graag met onze Jack Russels in het bos. Het mooiste aan mijn werk als projectbegeleider bij Velthuizen Keukens vind ik het persoonlijke contact met onze klanten. Daarnaast is de sfeer binnen het team familiair en erg open, precies waar ik van houd!”

Contact opnemen

Gijsbert Projectbegeleider

“Mijn vrouw en ik hebben 4 kinderen en wij wonen in Veenendaal. Ik houd ervan af en toe een balletje trappen, en voor een potje darten ben ik regelmatig ook wel in. Of even vissen, dat werkt voor mij heel ontspannend. Maar het grootste gedeelte van mijn vrije tijd ben ik samen met mijn gezin. Met vier kinderen is er altijd wel iets te doen, en daar geniet ik van! In mijn functie als projectbegeleider kan ik helemaal mijn ei kwijt. Het is het afwisselende werk en het contact met onze klanten wat het allemaal zo leuk maakt.”

Contact opnemen

Gert Jan Projectbegeleider

“Mijn naam is Gert Jan en ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Scherpenzeel. Door de jaren heen heb ik Velthuizen Keukens altijd gevolgd op social media, zo heb ik flink mee kunnen genieten van alle ontwikkelingen. Juist deze ontwikkelingen spreken mij aan, een bedrijf wat doorgroeit en toekomstgericht bezig is, daar zet ik mij graag voor in. In de functie van projectbegeleider heb ik voldoende uitdaging, het contact met de klanten en het technische gedeelte wat erbij komt kijken vind ik erg leuk!”

Contact opnemen

Lennard Inkoper

“Samen met mijn vrouw en pasgeboren dochter woon ik in Scherpenzeel. In mijn vrije tijd doe ik nog wel eens potje zaalvoetbal. Mijn taak binnen Velthuizen Keukens is het zo efficiënt mogelijk inkopen van de keukens. Op die manier is er vaak veel winst te behalen, en dat is voor zowel de klant als ons als bedrijf een voordeel. Elke keer weer een uitdaging!”

Contact opnemen

Roland Orderverwerker

“Mijn naam is Roland en ik kom uit Brabant. Een pittig stukje rijden elke dag, maar dat heb ik er graag voor over. Ik begin mijn werkdag vroeg zodat ik bijtijds weer naar huis kan om zoveel mogelijk de files te ontwijken, meestal gaat dat goed! Mijn vrouw en ik hebben drie dochters. In het weekend is het familytime, dan is er tijd om bij te kletsen met elkaar en leuke dingen te ondernemen.”

Contact opnemen

Tineke Orderverwerkster

“Mijn naam is Tineke.  Ik ben getrouwd en ben moeder van drie dochters en een zoon. Soms heb ik heel even tijd om met een boek op de bank te kruipen, dat vind ik heerlijk! Met mijn werk bij Velthuizen Keukens ondersteun ik inkoper Lennard bij het hele bestelproces. Van het maken van plattegrondtekeningen tot het controleren van bestellingen.”

Contact opnemen

Nathalie Orderverwerkster

“Ik ben Nathalie en samen met mijn man woon ik Amersfoort. Wij worden allebei erg blij van reizen, dit kunnen verre reizen zijn, of gewoon een paar nachten in een goed hotel.  Verder word ik erg blij van gezellige avondjes met mijn vriendinnen of nieuwe recepten uitproberen in de keuken. En natuurlijk de Formule 1, daar kom ik echt mijn bed voor uit! Mijn hele werkzame leven draait al om keukens, ik heb veel kennis opgedaan in verschillende functies binnen de keukenbranche. Al deze kennis komt nu goed van pas bij mijn functie als orderverwerkster.”

Contact opnemen

Marieke PR medewerkster

“Ik ben mama van twee heerlijke jongens van 16 en 19 jaar. Mijn verantwoordelijkheid is het up to date houden van onze websites en social media. Ook het aanleveren van content voor advertenties, magazines en folders zorgen ervoor dat ik mijn werkweek goed kan vullen. En natuurlijk de fotografie; graag ga ik op pad met mijn camera om de geplaatste keukens te fotograferen. Stiekem vind ik dat één van de leukste onderdelen van mijn baan bij Velthuizen Keukens!”

Contact opnemen

Tim Online Marketeer

“Mijn naam is Tim en ik woon sinds januari samen met mijn vriendin in Scherpenzeel. Naast mijn werk ben ik op zaterdag vaak op het voetbalveld te vinden, en ik doe graag een hapje en een drankje met vrienden of familie. Bij Velthuizen Keukens ben ik verantwoordelijk voor de online marketing, en probeer ik Marieke te ondersteunen in haar werkzaamheden.”

Contact opnemen

Corine Administratief medewerkster

“Ik ben kort geleden verhuist naar Ede. In mijn vrije tijd pak ik mijn mountainbike voor een rondje in het Lunterse bos. Of hardlopen vind ik ook heerlijk. Mijn werkzaamheden bij Velthuizen Keukens zijn heel divers. Orderverwerking, telefonie en allerlei voorkomende werkzaamheden. Geweldig om met een jong en enthousiast team samen te werken!”

Contact opnemen

Helma Administratief medewerkster

“Ik ben moeder van drie kinderen en getrouwd met Frank. Naast mijn gezin en het werk bij Velthuizen Keukens ontspan ik mij graag met het lezen van een boek. Even op de bank met koffie, een dekentje en een fijn boek… pure ontspanning! Met erg veel plezier werk ik bij Velthuizen Keukens. Als administratief medewerkster zorg ik ervoor dat alles op dat gebied op rolletjes loopt.”

Contact opnemen

Conny Telefoniste

“Mijn naam is Conny, ik woon op loopafstand van mijn werk. Ideaal! Zo ben ik snel weer thuis als mijn kinderen uit school komen. Bel je op maandag, dinsdag of vrijdag van Velthuizen Keukens? Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt! Ik ga er altijd voor om alle telefoontjes bij de juiste persoon te krijgen en op de allerbeste manier af te ronden.”

Contact opnemen

Ruud Monteur

“Ik ben getrouwd en trotse vader van een zoon en drie dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met onze dieren. Met onze pony’s, de katten en hond, kom ik mijn vrije tijd wel door! Inmiddels heb ik al zo’n 20 jaar ervaring als keukenmonteur. Ooit ben ik begonnen in de scheepsbouw, waar ik geleerd heb met verschillende materialen te werken. Dat komt natuurlijk goed van pas met mijn werk als keukenmonteur. Ik doe mijn werk met veel plezier, werk graag zelfstandig. Bij Velthuizen Keukens krijg ik daar alle ruimte voor!”

Dick Monteur

“Ik ben getrouwd en ons gezin bestaat uit drie zonen, twee schoondochters en een twee kleinkinderen. Ik woon in Kesteren, dus kom ik elke dag met de montagebus de brug over richting Woudenberg. Over het algemeen doe ik de service bij Velthuizen Keukens. Dat is wat ik het liefste doe! Service staat hoog aangeschreven bij Velthuizen Keukens, dus bij mij ook!”

Christiaan Monteur

“Ik woon in Voorthuizen en mijn werk is mijn passie. In mijn vrije tijd lees ik nog wel eens wat. Of ga ik vissen, wat ik vroeger veel gedaan heb. Hoogtijd dat ik dat weer eens oppak! Bij Velthuizen Keukens plaatsen we mooie keukens met regelmatig maatwerk. Ook krijg ik de tijd om een keuken tot in puntjes keurig te monteren. Absoluut geen massawerk en daar houd ik van. Het werken in deze regio vind ik prettig , de mentaliteit bevalt me. Hier doe je nog eens wat voor elkaar!”

Martin Monteur

“Ik woon samen met mijn vrouw, drie dochters en twee honden in Wageningen. Ik heb een heel actief gezinsleven en nu van mijn hobby weer mijn beroep kunnen maken. Want het begon toch weer te kriebelen… Een aantal jaar terug was ik al werkzaam als keukenmonteur. Na een tijd gewerkt te hebben in een totaal andere branche, wilde ik graag weer met mijn handen werken. Mooie dingen maken, dat doe ik toch wel het liefste.”

Danny Monteur

“Samen met mijn vriendin woon ik in Wijk bij Duurstede. Ik ben fanatiek voetballer en speel in het 1ste van Langbroek. Mijn werkzame leven ben ik begonnen in de sport. Ik gaf sportles aan kinderen. Toch werd langzaam duidelijk dat ik iets anders wilde gaan doen. Werk graag met mijn handen, vandaar de stap naar de keukenmontage. Bij Velthuizen Keukens krijg ik de ruimte om mij verder te ontwikkelen in het vak, met de juiste begeleiding. Perfect!”

Robin Monteur

“Ik woon in Scherpenzeel en in mijn vrije tijd ben ik fanatiek darter. Al geruime tijd was ik werkzaam als keukenmonteur bij een andere organisatie. Maar werkte vaak ver van huis. Graag wilde ik het dichter bij huis zoeken. Daarom ben ik op een dag bij Velthuizen Keukens binnen gelopen. Na een paar gesprekken waren we er wel uit: ik mag me nu officieel onderdeel van het team noemen! Het kleinschalige en de persoonlijke sfeer spreekt mij erg aan. Prettige collega’s zorgen voor een prettige werksfeer!”

Roy Monteur

“Ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Zevenaar. Uiteraard geniet ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk van mijn gezin. Maar ik mag ook graag de rust van de waterkant opzoeken om mijn hengel uit te gooien. Dat werkt goed om je hoofd echt ‘leeg’ te maken. Voordat ik bij Velthuizen Keukens terecht kwam werkte ik als monteur van maatwerk kasten. Ik zocht daar een verdieping in en zo ben ik de keukenmontage ingerold bij Velthuizen Keukens. Zonder een moment spijt!”

Onze showroom is helaas gesloten, maak daarom een digitale afspraak!