Johan Eigenaar

“Naast mijn interesse voor alles wat met keukens te maken heeft, ben ik mijn vrije tijd graag bij mijn gezin. Mijn vrouw en ik hebben twee fantastische zoontjes en een dochtertje. De tijd die ik hiernaast over heb, ben ik aan de waterkant te vinden. Heerlijk om even mijn hengel uit te gooien; voor mij de perfecte manier om even tot rust te komen. Binnen Velthuizen Keukens houd ik me graag bezig met nieuwe ontwikkelingen en nieuwbouwprojecten die in onze visie passen.”

Contact opnemen

Bert Eigenaar

“Inmiddels ben ik 12 jaar getrouwd en vader van twee zoons en een dochter. Ik breng graag zoveel mogelijk tijd met hen door. Als het even kan probeer ik 1 keer in de week te wielrennen. Fijn om op deze manier te kunnen ontspannen! Ondertussen bestaat Velthuizen Keukens ruim 8 jaar: een mooie tijd om op terug te kijken. Er is een mooie basis gelegd en ik hoop dit, samen met ons team, in de toekomst voort te kunnen zetten.”

Contact opnemen

Evert Jan Verkoopleider

“Ik ben getrouwd en trotse vader van twee dochters en een zoon. Ik geniet volop van mijn gezin en daarnaast mag ik graag zaalvoetballen. In mijn werk als adviseur bij Velthuizen Keukens ben ik volledig in mijn element. Mooi om samen met jou met alle aandacht de nieuwe keuken naar jouw persoonlijke wensen samen te stellen, zodat je straks smakelijke gerechten kunt bereiden in jouw droomkeuken.”

Contact opnemen

Arris - In memoriam -

“Een tragisch verkeersongeluk heeft op 7 juni 2019 een einde gemaakt aan het leven van Arris. Hij heeft een grote leegte achtergelaten binnen ons team. Arris was een ontzettend betrokken collega. Een aanpakker en doorzetter. Altijd positief en voor velen een bron van inspiratie. Uit de velen berichten die wij kregen naar aanleiding van zijn overlijden bleek dat hij niet alleen voor ons een fijne persoonlijkheid was, maar dat velen die Arris ontmoet hebben, als klant of anderszins, datzelfde hebben ervaren. Arris was ‘echt’. Wij houden hem daarom nog graag even op deze plek op onze website. Gewoon tussen ons team, als eerbetoon om wie hij was.”

Wilbrand Adviseur

“Ik woon op loopafstand van mijn werk, ideaal! Binnen Velthuizen Keukens is Velthuizen Keukens aan Huis mijn verantwoordelijkheid. Dit concept is ontstaan vanuit de behoefte nog meer verdieping te kunnen geven aan het keukenontwerp. Mijn passie is een uniek en verrassend ontwerp te creëren, met maatwerk materialen van topkwaliteit. Bij jou thuis zijn alle ingrediënten aanwezig om het totaalplaatje kloppend te krijgen. Zo wordt het ontwerp echt persoonlijk en helemaal in stijl. Eerlijk en onderscheidend advies, daar sta ik voor!”

Contact opnemen

Johan Adviseur

“Ik woon samen met mijn vrouw en onze dochter in Renswoude. Sporten doe ik graag. Vroeger was dat vooral voetbal, maar tegenwoordig kan dat van alles zijn, van volleybal tot tennis. Ik probeer elke week wel iets te doen. Werken bij een bloeiend bedrijf als Velthuizen Keukens bevalt mij goed. Samen met een jong en enthousiast team maken we er elke dag weer iets moois van.”

Contact opnemen

Remco Adviseur

“Ik ben Remco, getrouwd en een hele trotse vader van een dochter. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door. Zo’n 1 á 2 keer per week ga ik hardlopen. Een tijdlang was ik werkzaam bij een andere keukenzaak. De keukenbranche spreekt mij erg aan. Toch miste ik de verdieping bij het ontwerp van een keuken en wilde ik heel graag nóg mooiere dingen maken en verkopen. Vandaar dat ik bij Velthuizen Keukens op mijn plek ben. Hier worden kwalitatief goede keukens verkocht en krijgt de klant alle tijd en aandacht om de juiste keuzes te maken. Precies zoals ik dat graag zie.”

Contact opnemen

Jasper Adviseur

“Ik ben Jasper, 25 jaar oud en ik woon in Veenendaal. Inmiddels heb ik al ruime ervaring in de keukenbranche als adviseur. En de uitdaging blijft! Elke keuken is anders en elke stijl is anders. Dat maakt dit vak zo leuk. Ik ben een echt mensen mens en leer graag de mens achter de klant kennen. Daarom is het fijn dat we bij Velthuizen Keukens daar ook de tijd voor krijgen. Een keuken kan hier in alle rust en met alle aandacht uitgezocht worden. In het weekend kan je mij samen met mijn vrienden aan de pooltafel vinden. Reizen doe ik ook graag. Het liefst buiten Europa, hoe verder, hoe beter!”

Contact opnemen

Dick Adviseur

“Mijn naam is Dick. Ik ben 20 jaar oud en woon in Scherpenzeel. Momenteel volg ik de opleiding junior account manager op het Hoornbeek College. Dit houdt in dat ik elke dinsdag nog in de schoolbanken zit. Voor mij was al vroeg duidelijk dat ik een baan in de verkoop wilde, met een sterke voorkeur voor de verkoop van tastbare producten. Bij de verkoop van een keuken komt meer kijken dan alleen een goed gesprek, die uitdaging ga ik graag aan! In mijn vrije tijd mag ik graag orgelspelen. Ook met de combinatie vrienden, voetbal en een biertje kom ik mijn vrije uren wel door.”

Contact opnemen

Arthur Adviseur

“Ik woon in Woudenberg en volg de opleiding Commerciële Economie. De laatste tijd ontbreekt het me nog weleens aan tijd, maar mountainbiken doe ik graag. Een biertje met vrienden in het weekend vind ik ook altijd leuk! Op vrijdagavond en zaterdag kun je mij bij Velthuizen Keukens vinden. Deze baan sluit perfect aan bij het commerciële gedeelte van mijn opleiding. En omdat ik een grote interesse heb voor alles wat met interieur en ontwerpen te maken heeft, vind ik het geweldig om met keukens bezig te zijn. Uiteindelijk voor onze klanten een creatief, passend ontwerp op tafel te leggen, daar ga ik voor!”

Contact opnemen

Ricardo Adviseur

Ik ben Ricardo, 18 jaar en woon nog thuis bij mijn ouders samen met mijn broertje. Ik heb ook nog twee zussen, maar die zijn inmiddels uit huis. Op dit moment ben ik bij Velthuizen Keukens bezig met mijn stage. Deze stage duurt tien weken, maar het leuke is; na mijn stage blijf ik gewoon werkzaam in de weekenden. Voor het volgende schooljaar heb ik mijn opleiding junior account manager omgezet in een BBL variant. Dus vanaf dat moment kan je mij ook door de week weer bij Velthuizen Keukens vinden!

Contact opnemen

Ilko Projectbegeleider

“Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Als ontspanning mag ik graag squashen. Of toeren met de motor samen met mijn vrouw, heerlijk om zo even het hoofd leeg te maken. Al ruim 16 jaar ben ik werkzaam in de keukenbranche. Ooit begonnen als keukenmonteur, inmiddels houd ik mij bezig met onder andere orderverwerking, de planning en het inmeten van keukens. Wie weet kom ik binnenkort bij jou je nieuwe keuken inmeten!”

Contact opnemen

Martin Projectbegeleider

“Sinds kort ben ik getrouwd met Annemieke. Sporten doe ik graag, met name voetbal. Zodra mijn agenda het toe laat, ben ik op het voetbalveld te vinden. Een lange periode ben ik werkzaam geweest in de montage bij Velthuizen Keukens. Nu maak ik mezelf nuttig op de afdeling After Sales. Ik houd me onder andere bezig met het aansturen van de monteurs en planning. Een hele nieuwe uitdaging waar ik veel plezier aan beleef!”

Contact opnemen

Arno Projectbegeleider

“Het is voor mij een uitdaging om het traject vanaf koop tot en met het plaatsen van de keuken vlekkeloos te laten verlopen en eventuele problemen voor beide partijen goed op te lossen. Ik geniet ervan als de keuken dan helemaal af en de klant tevreden is. Bij Velthuizen Keukens staat klanttevredenheid hoog, dus daarom sprak deze baan mij aan! Het is een leuk en gezellig team, waarbij ‘alle neuzen dezelfde kant op staan.’ Dat maakt het leuk om samen te werken aan een mooie keuken voor de klant.”

Contact opnemen

Arno Projectbegeleider

“Ik ben Arno en heel gelukkig met mijn vrouw en drie kinderen. Ik houd ervan om in het weekend met mijn kinderen én pizza uitgebreid Netflix te testen op de bank. of even als gezin de stad in. Ikea, speeltuin… Dat soort dingen. Dankzij mijn ervaring in de keukenmontage weet ik alle ins en outs op keukengebied. Dit komt goed van pas in mijn functie als projectbegeleider!”

Contact opnemen

Lennard Inkoper

“Samen met mijn vrouw woon ik in Scherpenzeel. In mijn vrije tijd doe ik nog wel eens potje zaalvoetbal. Mijn taak binnen Velthuizen Keukens is het zo efficiënt mogelijk inkopen van de keukens. Op die manier is er vaak veel winst te behalen, en dat is voor zowel de klant als ons als bedrijf een voordeel. Elke keer weer een uitdaging!”

Contact opnemen

Roland Orderverwerker

“Mijn naam is Roland en ik kom uit Brabant. Een pittig stukje rijden elke dag, maar dat heb ik er graag voor over. Ik begin mijn werkdag vroeg zodat ik bijtijds weer naar huis kan om zoveel mogelijk de files te ontwijken, meestal gaat dat goed! Mijn vrouw en ik hebben drie dochters. In het weekend is het familytime, dan is er tijd om bij te kletsen met elkaar en leuke dingen te ondernemen.”

Tineke Orderverwerkster

“Mijn naam is Tineke.  Ik ben getrouwd en ben moeder van drie dochters en een zoon. Soms heb ik heel even tijd om met een boek op de bank te kruipen, dat vind ik heerlijk! Met mijn werk bij Velthuizen Keukens ondersteun ik inkoper Lennard bij het hele bestelproces. Van het maken van plattegrondtekeningen tot het controleren van bestellingen.”

Contact opnemen

Marieke PR medewerkster

“Ik ben mama van twee heerlijke jongens van 15 en 18 jaar. Fotograferen is voor mij begonnen als hobby. Inmiddels is het een belangrijk onderdeel van mijn werk bij Velthuizen Keukens. Mijn werk bij Velthuizen Keukens is heel afwisselend: hier hoort onder andere fotografie en reclame bij, maar ook hoop ik je door middel van blogs op onze website op de hoogte te houden van de nieuwste weetjes en handige tips!”

Contact opnemen

Corine Administratief medewerkster

“Ik ben kort geleden verhuist naar Ede. In mijn vrije tijd pak ik mijn mountainbike voor een rondje in het Lunterse bos. Of hardlopen vind ik ook heerlijk. Mijn werkzaamheden bij Velthuizen Keukens zijn heel divers. Orderverwerking, telefonie en allerlei voorkomende werkzaamheden. Geweldig om met een jong en enthousiast team samen te werken!”

Contact opnemen

Helma Administratief medewerkster

“Ik ben moeder van drie kinderen en getrouwd met Frank. Naast mijn gezin en het werk bij Velthuizen Keukens ontspan ik mij graag met het lezen van een boek. Even op de bank met koffie, een dekentje en een fijn boek… pure ontspanning! Met erg veel plezier werk ik bij Velthuizen Keukens. Als administratief medewerkster zorg ik ervoor dat alles op dat gebied op rolletjes loopt.”

Contact opnemen

Conny Telefoniste

“Mijn naam is Conny, ik woon op loopafstand van mijn werk. Ideaal! Zo ben ik snel weer thuis als mijn kinderen uit school komen. Bel je op maandag, dinsdag of vrijdag van Velthuizen Keukens? Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt! Ik ga er altijd voor om alle telefoontjes bij de juiste persoon te krijgen en op de allerbeste manier af te ronden.”

Contact opnemen

Ruud Monteur

“Ik ben getrouwd en trotse vader van een zoon en drie dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met onze dieren. Met onze pony’s, de katten en hond, kom ik mijn vrije tijd wel door! Inmiddels heb ik al zo’n 20 jaar ervaring als keukenmonteur. Ooit ben ik begonnen in de scheepsbouw, waar ik geleerd heb met verschillende materialen te werken. Dat komt natuurlijk goed van pas met mijn werk als keukenmonteur. Ik doe mijn werk met veel plezier, werk graag zelfstandig. Bij Velthuizen Keukens krijg ik daar alle ruimte voor!”

Dick Monteur

“Ik ben getrouwd en ons gezin bestaat uit drie zonen, twee schoondochters en een twee kleinkinderen. Ik woon in Kesteren, dus kom ik elke dag met de montagebus de brug over richting Woudenberg. Over het algemeen doe ik de service bij Velthuizen Keukens. Dat is wat ik het liefste doe! Service staat hoog aangeschreven bij Velthuizen Keukens, dus bij mij ook!”

Christiaan Monteur

“Ik woon in Voorthuizen en mijn werk is mijn passie. In mijn vrije tijd lees ik nog wel eens wat. Of ga ik vissen, wat ik vroeger veel gedaan heb. Hoogtijd dat ik dat weer eens oppak! Bij Velthuizen Keukens plaatsen we mooie keukens met regelmatig maatwerk. Ook krijg ik de tijd om een keuken tot in puntjes keurig te monteren. Absoluut geen massawerk en daar houd ik van. Het werken in deze regio vind ik prettig , de mentaliteit bevalt me. Hier doe je nog eens wat voor elkaar!”

Martin Monteur

“Ik woon samen met mijn vrouw, drie dochters en twee honden in Wageningen. Ik heb een heel actief gezinsleven en nu van mijn hobby weer mijn beroep kunnen maken. Want het begon toch weer te kriebelen… Een aantal jaar terug was ik al werkzaam als keukenmonteur. Na een tijd gewerkt te hebben in een totaal andere branche, wilde ik graag weer met mijn handen werken. Mooie dingen maken, dat doe ik toch wel het liefste.”

Danny Monteur

“Samen met mijn vriendin woon ik in Wijk bij Duurstede. Ik ben fanatiek voetballer en speel in het 1ste van Langbroek. Mijn werkzame leven ben ik begonnen in de sport. Ik gaf sportles aan kinderen. Toch werd langzaam duidelijk dat ik iets anders wilde gaan doen. Werk graag met mijn handen, vandaar de stap naar de keukenmontage. Bij Velthuizen Keukens krijg ik de ruimte om mij verder te ontwikkelen in het vak, met de juiste begeleiding. Perfect!”

Robin Monteur

“Ik woon in Scherpenzeel en in mijn vrije tijd ben ik fanatiek darter. Al geruime tijd was ik werkzaam als keukenmonteur bij een andere organisatie. Maar werkte vaak ver van huis. Graag wilde ik het dichter bij huis zoeken. Daarom ben ik op een dag bij Velthuizen Keukens binnen gelopen. Na een paar gesprekken waren we er wel uit: ik mag me nu officieel onderdeel van het team noemen! Het kleinschalige en de persoonlijke sfeer spreekt mij erg aan. Prettige collega’s zorgen voor een prettige werksfeer!”

Martijn Gastheer

“Op zaterdag kun je mij bij Velthuizen Keukens in de keuken vinden. Koken en bakken is een grote hobby van mij. Extra leuk dus dat ik mij daar de hele dag mee bezig mag houden. Ik zorg ervoor dat het onze klanten op zaterdag aan niets ontbreekt. Komend schooljaar start ik met een tussenjaar horeca management. Daarna ben ik van plan om de koksopleiding te gaan doen.”