Scroll verder

Landelijk zoals het bedoeld is

Binnenkijken bij de

Familie Van Velthuizen

uit Elst

 

“Dat onze monteurs het composiet werkblad om de houten balk hebben gemaakt, maakt mij heel trots. Soms bedenk je samen iets aan tafel, maar dan moet het ook nog gemaakt worden. Daar neem ik mijn spreekwoordelijke petje voor af, dat maakt deze klassieke keuken helemaal af. Verder zie je deze landelijke sfeer ook terug in de schouw, kranslijsten en mooie achterwandtegels. De klassieke keukens worden steeds minder populair, maar als je dit geheel zo ziet geeft dat wel een warme sfeer. Geslaagd project!”

bullet point Landelijke keuken

bullet point Magnolia fronten

bullet point Composiet werkblad

bullet point Draagbalk in werkblad

Sfeer van de woning doorgevoerd in de keuken

Het huis van de familie Van Velthuizen uit Elst staat op een prachtig plekje. De Rijn in de achtertuin zorgt voor een ontzettend mooi uitzicht. Het huis zelf is ook echt bijzonder te noemen. De sfeer van vroeger is zowel buiten als binnen nog goed te proeven. Door de jaren heen heeft de familie Van Velthuizen de woning steeds verder opgeknapt. Nu was de keuken aan de beurt!

Landelijke elementen

Dankzij het hoge balkenplafond is het een heerlijke lichte, open ruimte. De keuken heeft uiteraard landelijke elementen, dit sluit perfect aan bij de uitstraling van de woning. Een royale schouw met mooie klossen mag in een landelijke keuken met een sfeer als deze natuurlijk niet ontbreken. Het donkere werkblad van natuursteen én de handgrepen zorgen voor een mooi contrast met de lichte fronten. Mooi detail: de draagbalk is verwerkt in het werkblad!

Specificaties

bullet pointTristar keuken

bullet pointFrontkleur Magnolia

bullet pointTopline composiet werkblad

bullet pointNEFF combi-stoomoven

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointNEFF afzuigunit

bullet pointNEFF koelkast

bullet pointNEFF vaatwasser

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

landelijke keuken?

Maak een afspraak met Mark!

"Zie ik je snel in de showroom voor passend keukenadvies?"


Mark Adviseur