Familie Van Velthuizen uit Elst

Bekijk foto's

Dit is landelijk zoals het bedoeld is, de landelijke keuken wordt vaak ondergewaardeerd.

“Dat onze monteurs het composiet werkblad om de houten balk hebben gemaakt, maakt mij heel trots. Soms bedenk je samen iets aan tafel, maar dan moet het ook nog gemaakt worden. Daar neem ik mijn spreekwoordelijke petje voor af, dat maakt deze klassieke keuken helemaal af. Verder klopt deze landelijke sfeer helemaal door de schouw, kranslijsten en mooie achterwandtegels. De klassieke keukens worden steeds minder populair, maar als je dit geheel zo ziet  geeft dat wel een warme sfeer. Geslaagd project!”

Afspraak maken

Sfeer van de complete woning doorgevoerd in de keuken 

Het huis van de familie Van Velthuizen uit Elst staat op een prachtig plekje. De Rijn in de achtertuin zorgt voor een ontzettend mooi uitzicht. Het huis zelf is ook echt bijzonder te noemen. De sfeer van vroeger is zowel buiten als binnen nog goed te proeven. Door de jaren heen heeft de familie Van Velthuizen de woning steeds verder opgeknapt. Nu was de keuken aan de beurt!

Dankzij het hoge balkenplafond is het een heerlijke lichte, open ruimte. De keuken heeft uiteraard landelijke elementen, dat sluit perfect aan bij de uitstraling van de woning. Een royale schouw met mooie klossen mag in een landelijke keuken met een sfeer als deze natuurlijk niet ontbreken. Het donkere werkblad van natuursteen én de handgrepen zorgen voor een mooi contrast met de lichte fronten. Mooi detail; de draagbalk is verwerkt in het werkblad!

Alle referenties

Ook een klassieke keuken? Maak direct een afspraak met Eliza!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Eliza geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”