Scroll verder

Chique leefkeuken in Scherpenzeel

Binnenkijken bij de

Familie Eckeveld

uit Scherpenzeel

 

Een belangrijk onderdeel in dit prachtige woonhuis is de keuken. Daar begint en eindigt de dag. De wens van de bewoners was een heerlijke leefkeuken maken aangrenzend aan de ruime bijkeuken en aangrenzend aan de tuin. Met deze onderdelen zijn we aan begonnen met het creëren van een mooie keuken. Dit woonhuis is gebouwd aan de rand van het dorp, aangrenzend aan het bos. Een geweldige plek waar rust en ruimte is.

bullet point Stoere leefkeuken

bullet point Gebeitst front

bullet point Unieke, gegoten grepen

bullet point Composiet werkblad

Heerlijk aan het eiland

Voor de indeling hebben de bewoners gekozen voor een ruime kastenwand voor apparatuur en opbergruimte. Het kookgedeelte is een ruim werkblad tegen de muur en het spoelgedeelte is in het eiland gepositioneerd. Door het spoeldeel op het eiland te positioneren kun je heerlijk aan het eiland zitten voor bijvoorbeeld een snel ontbijtje voordat de kinderen naar school gaan of tijdens het eten bereiden even bij te praten over de dag.

Stoer contrast

Voor de keukenarchitect was de kleurkeuze niet moeilijk. Deze stoere leefkeuken is gemaakt van een houten front welke is gebeitst. Door gebruik te maken van beits hebben de fronten een hele mooie matte uitstraling. Puur natuur. De fronten worden versterkt met het contrast van de witte stollen en het lichte werkblad. Voor de vloer is gekozen voor een grote tegel met een mooie natuurlijk uitstraling. Ook de kozijnen en deuren zijn afgestemd op de keuken.

 

Het composiet werkblad heeft een geweldige structuur en uitstraling. Het composiet is afgewerkt in Leather waardoor de structuur nog beter uitkomt. Door de donkere vlammen in het werkblad past het heel mooi bij de donkere fronten. Een ander uniek detail in de keuken zijn de grepen en knoppen op de deuren. Deze zijn gegoten in zandmallen waardoor geen greep hetzelfde is. Op de onderkasten zijn knopjes gemonteerd en op de hoge kasten een greep in dezelfde uitstraling.

Specificaties

bullet pointTristar keuken

bullet pointFrontkleur Columba Zwart

bullet pointVelthuizen Select composiet werkblad

bullet pointNEFF multifunctionele oven

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointNEFF afzuigunit

bullet pointNEFF koelkast

bullet pointNEFF vaatwasser

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/

Wil jij ook een

nieuwe keuken?

Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Wilbrand Interieurdesigner

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook