Scroll verder

Op Zuid

Aannemer Kelderman Bouw uit Ede start binnenkort met de bouw van project Op Zuid in Scherpenzeel. In totaal worden er 34 woningen gebouwd in het gebied van Heijhorst Zuid op het terrein van de voormalige Kwekerij Stuivenberg. Op Zuid wordt een prachtig leefgebied met voldoende parkeerplaatsen, groen en water. Het project Op Zuid bevat 34 woningen in verschillende prijscategorieën en typen. Rug-aan-rug woningen, rijwoningen, twee onder een kap woningen en vrijstaande woningen. De woningen hebben EPC=0, zijn gasloos en worden aangesloten op het Warmtebedrijf Scherpenzeel.

Wij houden ons actief bezig met nieuwbouwprojecten en zijn blij dat wij ook bij dit project weer aangesloten zijn. Ook voor het nieuwbouwproject Op zuid denken wij graag actief mee welke mogelijkheden er zijn qua keukenopstellingen. Wij hebben voor dit project al een aantal opties klaar staan. Dit zal je zeker helpen bij het maken van bepaalde keuzes! Nog een voordeel: dankzij de directe samenwerkingen met de aannemer blijven de lijnen kort en worden onze technische tekeningen door Kelderman Bouw gebruikt worden met betrekking op het leidingschema en dergelijke.

De verkoop start op donderdag 4 april. Je bent van harte welkom bij Boschzicht in Scherpenzeel, tussen 17.00 en 19.00 uur.

Hieronder laten we een aantal voorbeelden zien van hoe je keuken eruit zou kunnen komen te zien. Dit zijn enkel voorbeelden om je te inspireren uiteraard zijn alle opstellingen en kleuren vrij te bepalen. Elke type woning heeft zijn eigen voorbeeld. Wij maken graag een afspraak om al je wensen en ideeën te bespreken!

 

 

Een huis gekocht in dit project?

Maak een afspraak met Johan!


Johan Teamleider Verkoop