Scroll verder

De Houtsingel

De Houtsingel is 1 van de 6 aanstaande buurten in nieuwbouwproject Groenpoort. De Houtsingel vertegenwoordigt meer dan alleen een plek om te wonen. Met een focus op eigentijdse architectuur en een harmonieuze verbinding met de omgeving, biedt De Houtsingel een thuis dat niet alleen vandaag aantrekkelijk is, maar ook in de toekomst waarde houdt. Ontworpen met een mix van luxe en functionaliteit, kenmerkt elk huis in De Houtsingel zich door fraaie overstekken, diverse dakvormen en een rijke textuur aan de gevel.

 

Velthuizen Keukens is trots om als officiële keukenleverancier aan nieuwbouwproject De Houtsingel verbonden te zijn! We gaan graag met jou om tafel om jouw droomkeuken te creëren. Door te kiezen voor Velthuizen Keukens ben je gegarandeerd van een goede samenwerking tussen Bouwbedrijf Kreeft en ons.

 

Bij Velthuizen Keukens zijn er korte lijnen en er is altijd één aanspreekpunt. Ook beschikken wij over een eigen montageteam met stuk voor stuk vakmannen. Zo houden wij van het begin tot het einde zelf het overzicht over het gehele traject. Op die manier hopen wij jou veel zorg uit handen te nemen en zorgen wij dat de keuken uiteindelijk perfect gemonteerd wordt. Kwaliteit van A tot Z, dat mag je van ons verwachten!

Een keuken voor jouw

woning in De Houtsingel?

Maak een afspraak!

"Van harte welkom in onze showroom!"


Danny Adviseur