“Ook in Utrecht staat jouw keukenwens centraal!”

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Utrecht?

Kom ons bezoeken!

De Domtoren in Utrecht staat altijd fier op z’n plek. Toeristen uit binnen- en buitenland gaan er graag mee op de foto. Maar Utrecht beschikt ook over een hoop andere mooie plekjes, die de echte Utrechter op zijn duimpje kent. Woon je in Utrecht of omgeving en ben je op zoek naar een keuken? Dan zit je bij ons goed! Wij kennen Utrecht niet alleen van de Dom, de grachten of het Centraal Station, want veel van onze klanten komen uit deze mooie stad! Wist je dat er al heel veel Velthuizen keukens in Utrecht staan? Daarom om zijn wij altijd bij jou in de buurt!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Sfeervolle keuken dankzij houten fronten, stollen en nissen.

“De eiken keuken van familie Voordes moest een echte leefkeuken worden. Het is een actief gezin en daar moet de keuken wel bij passen. Een tweetal...


Bekijk de foto's

“Een familiekeuken in Utrecht met symmetrie”

Keukeninspiratie in de showroom

Velthuizen Keukens maakt jouw droomkeuken. In onze online showroom kun je tijdens deze pandemie voor die ideale keuken al inspiratie opdoen, en we ontvangen je graag op afspraak in onze showroom in Woudenberg. Hier vind je namelijk kwalitatieve merken als Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Onze adviseurs kunnen je alles over onze apparatuur- en keukenmerken vertellen. Ga je de oven veel gebruiken? Of drink je het liefst vijf keer per dag verse koffie? Voor elke wens is er een apparaat of keuken op maat. En als je nog niet weet wat je wilt vind je in onze keukenshowroom en tussen onze binnenkijkers meer dan genoeg inspiratie. Dan kom je er vanzelf achter wat je wensen zijn.

Jouw keukenwens centraal

Waarom zou je voor een keuken van Velthuizen Keukens gaan? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord is kort en bondig: wij geven je de tijd en jouw wensen de ruimte. Zo plan je met ons altijd minimaal twee afspraken voordat je een nieuwe keuken koopt. Het is immers een grote aankoop waar je nog jaren van wilt genieten. Alvast oriënteren vanuit huis? Vraag dan ons magazine aan voor inspiratie op het gebied van verschillende stijlen, trends en technologieën.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? In het tweede gesprek gaan we met de uitstraling aan de slag. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. We presenteren het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien.

Transparante prijzen

In het tweede gesprek bieden we de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Na de gesprekken gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken met uiterste precisie en onze gewaardeerde afterservice zorgt ervoor dat je ons ook na montage goed kunt bereiken. Nieuwsgierig hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Vooral als het gaat om je droomkeuken. Je brengt immers behoorlijk wat tijd door in je keuken. En je wilt niet dat je nieuwe keuken over een paar jaar alweer compleet vervangen moet worden. Wij geloven dan ook in kwaliteit. Kwaliteit van keukens én kwaliteit van service. Wil je ons beter leren kennen en weten hoe wij die kwaliteit waarmaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Woudenberg. Dichtbij Utrecht, maar het belangrijkste: een plek waar je je snel thuis zult voelen. En waar jouw wensen van begin tot eind centraal staan.

Keuken in Utrecht Keuken Utrecht Utrecht keuken Keuken in Utrecht

Heeft jouw huis in Utrecht een nieuwe keuken nodig?Maak snel een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ook in Utrecht leveren wij de beste kwaliteit keukens!”