Hilversum is het hart van het medialandschap, wij zijn het hart van de keukenwereld!”

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Hilversum?

Kom ons bezoeken!

Wie Hilversum zegt, zegt: het Mediapark. Hilversum is het hart van ons Nederlandse medialandschap. Maar als het gaat om keukens zien wij Velthuizen Keukens als het hart van de Nederlandse keukenwereld. Wist je dat er al heel veel Velthuizen Keukens in Hilversum staan? Daarom zijn wij altijd bij jou in de buurt. Kom langs in onze showroom!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Strak en sfeervol, in een oud film gebouw

Een feest om de fenix keuken van de familie Vos te mogen ontwerpen. Dankzij het hoge plafond krijg je al snel een ruimtelijk gevoel. Dit wordt...


Bekijk de foto's

“Deze keuken in Hilversum heeft werkelijk alles

Keukeninspiratie in de showroom

Stap onze showroom in en er gaat een wereld voor je open. Want hier hebben wij verschillende keukenopstellingen staan, zodat jij inspiratie op kunt doen. Jouw droomkeuken bestaat natuurlijk uit de beste merken. In onze showroom hebben wij allerlei keukenmerken staan. Denk aan onder andere Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Genoeg om een keus te maken! Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste keukenontwikkelingen. We onderhouden dan ook nauw contact met de leveranciers van deze merken. Daarom adviseren we je eerlijk én goed. Kijk rustig rond in onze showroom en je ideale keuken krijgt vanzelf vorm.

Jouw keukenwens centraal

Waarom zou je voor een keuken van Velthuizen Keukens gaan? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord is kort en bondig: wij geven je de tijd en jouw wensen de ruimte. Dat gebeurt al zodra je bij ons binnenkomt. Als je onze showroom hebt bekeken kun je een afspraak maken voor een keukenontwerp. Je mag ook direct een afspraak maken, zonder de keukens in de showroom gezien te hebben.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? In het tweede gesprek gaan we met de uitstraling aan de slag. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. We presenteren het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien.

Transparante prijzen

In het tweede gesprek bieden we de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Na de gesprekken gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken. En onze gewaardeerde aftersales zorgt ervoor dat je ons ook na de montage uitstekend kunt bereiken. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Vooral als het gaat om je droomkeuken. Je brengt immers behoorlijk wat tijd door in je keuken. En je wilt niet dat je nieuwe keuken over een paar jaar alweer compleet vervangen moet worden. Wij geloven dan ook in kwaliteit. Kwaliteit van keukens én kwaliteit van service. Wil je ons beter leren kennen en weten hoe wij die kwaliteit waarmaken? Je bent van harte welkom in ons pand in Woudenberg. Dichtbij Hilversum, maar het belangrijkste: een plek waar je je snel thuis zult voelen. En waar jouw wensen van begin tot eind centraal staan.

Keuken in Hilversum Keuken Hilversum Hilversum keuken Keuken in Hilversum

Een kwaliteit keuken nodig in Hilversum?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”