“Wist je dat je vanuit Almere in zo’n 45 minuten bij ons aan de koffie zit?”

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Almere?

Kom ons bezoeken!

Almere is een jonge stad, die nog steeds volop in ontwikkeling is. Er wordt volop gebouwd en mooie wijken schieten de grond uit. Heb jij een nieuwbouwwoning in het prachtige Almere gekocht? Of woon je al jaren in Almere en is je huidige keuken aan vervanging toe? Ook voor jouw woning hebben wij de mooiste keuken.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Meer dan voldoende ruimte aan de grote familietafel!

"Wat een mooie sfeer in de open keuken van de familie Ten Broek! De woning is flink verbouwd, van boven naar beneden en van binnen naar buiten....


Bekijk de foto's

“Door de gekozen kleuren en materialen straalt de keuken rust uit”

Keukeninspiratie in de showroom

Stap onze showroom in en er gaat een wereld voor je open. In onze showroom staan verschillende keukenopstellingen, zodat jij inspiratie op kunt doen. Vanuit deze opstellingen maken we graag een plan voor jouw droomkeuken, op maat voor jou gecreëerd. Dit betekent geen standaard fabriekskeukens, maar een plan gebaseerd op jouw wensen en op de millimeter nauwkeurig. Natuurlijk bestaat jouw droomkeuken ook uit de beste merken. In onze showroom hebben wij allerlei keukenmerken staan. Denk aan Miele, Neff, Siemens, Boretti, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Genoeg om een keus te maken! Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste keukenontwikkelingen. We onderhouden dan ook nauw contact met de leveranciers van deze merken. Daarom adviseren we je eerlijk én goed. Kijk rustig rond in onze showroom en je ideale keuken krijgt vanzelf vorm.

Jouw keukenwens centraal

Waarom zou je voor een keuken van Velthuizen Keukens gaan? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord is kort en bondig: wij geven je de tijd en jouw wensen de ruimte. Dat gebeurt al zodra je bij ons binnenkomt. Als je onze showroom hebt bekeken kun je een afspraak maken voor een keukenontwerp. Je mag ook direct een afspraak maken, zonder de keukens in de showroom gezien te hebben. Dan begeleiden onze adviseurs je door het inspiratieproces, geven ze tips en helpen ze je bij jouw keuze.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. Daarna gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken. En onze gewaardeerde afterservice zorgt ervoor dat je ons ook na de montage uitstekend kunt bereiken. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Vooral als het gaat om je droomkeuken. Je brengt immers behoorlijk wat tijd door in je keuken. En je wilt niet dat je nieuwe keuken over een paar jaar alweer compleet vervangen moet worden. Wij geloven dan ook in kwaliteit. Kwaliteit van keukens én kwaliteit van service. Wil je ons beter leren kennen en weten hoe wij die kwaliteit waarmaken? Je bent van harte welkom in ons pand in Woudenberg. Op een respectabele afstand van Almere, maar het belangrijkste: een plek waar je je snel thuis zult voelen. En waar jouw wensen van begin tot eind centraal staan.

 

Keukens in Almere Nieuwe keuken in Almere Nieuwe keuken kopen in Almere Keuken Almere

Keuken in Almere nodig?Maak snel een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee met jouw keukenontwerp!”