“Ook in Arnhem leveren wij keukens met kwaliteit en vakmanschap

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Arnhem?

Kom ons bezoeken!

Arnhem, een stad met een rijke geschiedenis. Tijdens de oorlog speelde Ernem een grote rol, mede door de luchtlanding en veldslag van de geallieerden in 1944. Met name de John Frostbrug speelde daarbij een grote rol. Nu staat de stad bekend om zijn (inter)nationale bezienswaardigheden, zoals Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum.

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, rijd dan via de A12 naar onze showroom in Woudenberg. Met kwaliteit en vakmanschap verzorgen wij ook hier de mooiste keukens. Onze adviseurs staan voor je klaar om alle wensen en ideeën voor je nieuwe keuken te bespreken!

Het verhaal van
Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Een zee van ruimte dankzij het slimme ontwerp

"De familie Van Niejenhuis heeft van de krappe keukenruimte één geheel gemaakt door muren weg te halen. Daarbij kwam een uitdaging kijken voor het...


Bekijk de foto's

“Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Velthuizen Keukens.”

Keukeninspiratie in de showroom

Stap onze showroom in en er gaat een wereld voor je open. In onze showroom staan verschillende keukenopstellingen, zodat jij inspiratie op kunt doen. Vanuit deze opstellingen maken we graag een plan voor jouw droomkeuken, op maat voor jou gecreëerd. Dit betekent geen standaard fabriekskeukens, maar een plan gebaseerd op jouw wensen en op de millimeter nauwkeurig. Natuurlijk bestaat jouw droomkeuken ook uit de beste merken. In onze showroom hebben wij allerlei keukenmerken staan. Denk aan Miele, Neff, Siemens, Boretti, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Genoeg om een keus te maken! Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste keukenontwikkelingen. We onderhouden dan ook nauw contact met de leveranciers van deze merken. Daarom adviseren we je eerlijk én goed. Kijk rustig rond in onze showroom en je ideale keuken krijgt vanzelf vorm.

Jouw keukenwens centraal

Waarom zou je voor een keuken van Velthuizen Keukens gaan? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord is kort en bondig: wij geven je de tijd en jouw wensen de ruimte. Dat gebeurt al zodra je bij ons binnenkomt. Als je onze showroom hebt bekeken kun je een afspraak maken voor een keukenontwerp. Je mag ook direct een afspraak maken, zonder de keukens in de showroom gezien te hebben.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. Daarna gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken. En onze gewaardeerde afterservice zorgt ervoor dat je ons ook na de montage uitstekend kunt bereiken. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Vooral als het gaat om je droomkeuken. Je brengt immers behoorlijk wat tijd door in je keuken. En je wilt niet dat je nieuwe keuken over een paar jaar alweer compleet vervangen moet worden. Wij geloven dan ook in kwaliteit. Kwaliteit van keukens én kwaliteit van service. Wil je ons beter leren kennen en weten hoe wij die kwaliteit waarmaken? Je bent van harte welkom in ons pand in Woudenberg. Dichtbij Arnhem, maar het belangrijkste: een plek waar je je snel thuis zult voelen. En waar jouw wensen van begin tot eind centraal staan.


Maak kennis met ons team
Keukens in Arnhem Keuken Arnhem Nieuwe keuken Arnhem Keuken kopen in Arnhem

Op zoek naar een keuken in Arnhem?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”