Scroll verder

Terugblik op een fantastisch openingsfeest

Dat van uitstel zeker geen afstel komt, hebben wij bewezen met ons openingsfeest. Nadat wij het feest, dat in december 2021 gepland stond, om de welbekende reden hebben moeten verplaatsen, was het nu eindelijk zover. Maanden van voorbereiding en heel veel voorpret zijn er aan vooraf gegaan. Het toeleven naar de openingsdagen begon voor ons al op maandag, toen de eerste tenten geplaatst werden. In samenwerking met de cateraars van Sethone, de mannen van het licht en geluid van KVS en Riwojo voor de tentverhuur is het gelukt om een fantastische setting neer te zetten.

Het is officieel: we zijn open!

 

We planden ons openingsfeest in twee dagen. Vrijdag was het officiële gedeelte aan de beurt. Om half vier ’s middags druppelden de eerste genodigden binnen. Met het welkomstwoord van Bert en Johan, de druk op de knop van hun kinderen, het vallen van het doek en heel veel confetti, was het een feit: we zijn officieel open!

Vuur, rook en lekker eten

 

Na het officiële moment en de felicitaties stonden er verschillende foodstands klaar met heerlijk versbereid eten. Een pure BBQ belevenis met keuze uit onder andere sappige kippendijtjes, zijhaaspuntjes of het neusje van de zalm. Ook de puntzak met huisgemaakte friet was razend populair. Maar hoe klinken een pistolet met pulled beef of de spareribs, die Sethone liefkozend ‘vuystenkluijvers’ noemt? Stuk voor stuk culinaire hoogstandjes. Een stevige eetlust was absoluut noodzakelijk om álles te kunnen proeven!

Cadeau uit eigen zak

 

Natuurlijk hebben wij als collega’s gebrainstormd over een geschikt cadeau dat wij Bert en Johan op deze avond konden overhandigen. Uiteindelijk is het een statige brievenbus geworden. Handgemaakt en gewrapt in de kleur van onze huisstijl. Een cadeau, niet alleen om Bert en Johan te bedanken voor de twee schitterende openingsdagen. Ook voor de fijne werkomgeving, de mogelijkheden en ruimte die wij als collega’s krijgen en het vertrouwen dat Bert en Johan in een ieder van ons hebben. En niet te vergeten de vele drankjes en enorme hoeveelheid zakken chips die wij hier soms al om drie uur ’s middags lostrekken!

Dag twee: feest voor de hele familie

 

Nadat het vrijdagavond nog lang onrustig is gebleven op de Stationsweg Oost, en de kinderen van Bert en Johan tot laat op de bank relaxten met hun tablet, stond toch iedereen om elf uur de volgende morgen weer helemaal klaar voor nóg een feestdag. Ons doel van deze dag was het inspireren van nieuwe klanten en belangstellenden, ontmoeten van bestaande klanten én puur vermaak voor de kinderen. En dan dit alles met dezelfde sfeer en beleving zoals we de dag daarvoor hebben gedaan. Wij hebben zomaar het idee dat we daar wel een beetje in geslaagd zijn, wat een mooie dag!

Kinderen blij, wij blij

 

Ons feest moest niet alleen ons feest worden, maar een feest voor iedereen. En daarom stonden activiteiten voor kinderen hoog op ons prio-lijstje. We regelden strandzand waar kinderen hun eigen baksels konden maken in de keukentjes. Er was een enorme sweettable, waarvan wij achteraf denken dat heel veel hyperactieve kinderen hun ouders tot wanhoop hebben gedreven door tot ’s avonds laat nog door het huis te stuiteren. Voor de wildebrassen was er de skelterbaan en voor de kat-uit-de-boom-kijkers een kleurplaatwedstrijd. De vrolijke ballonnenjuf in haar zonnebloemjurk knutselde de mooiste figuren en ook de speurtocht met afsluitende grabbel uit de ton was een succes!

Ontzorgen, óók tijdens het openingsfeest

 

Omdat er continu toezicht was op het kidsplein werden ook de ouders een soort van ontzorgd. Op het menu stonden dezelfde heerlijke gerechten als de dag daarvoor en drank was er in overvloed. Tijdens de rondleidingen die onze adviseurs gaven kreeg je de kans om een uniek kijkje achter de schermen te nemen. Uiteraard was zelfstandig door het pand dwalen ook absoluut geoorloofd, alle deuren stonden open.

Nog heel lang nagenieten

 

Als wij terugkijken op de twee feestdagen kunnen we niet anders dan ontzettend tevreden en dankbaar zijn. Tevreden omdat alles is gelopen zoals gepland, of zelfs nog beter uit is gepakt dan dat. Tevreden met de vele mooie herinneringen die wij aan deze dagen overhouden. Dankbaar omdat wij in de gelegenheid zijn om zo’n feest te kunnen organiseren waarvan iedereen kan en mag meegenieten. Dankbaar omdat wij daarmee iets terug kunnen doen voor degenen waar wij mee samenwerken en onze klanten. Ook dankbaar voor het aantal bezoekers dat wij hebben mogen verwelkomen. Dit aantal lag ver boven onze verwachting en het doet ons ontzettend goed te merken dat zovelen geïnteresseerd zijn in ons bedrijf. Daarom willen wij iedereen die aanwezig is geweest ontzettend bedanken! Dank ook voor de fantastische catering van Sethone. Met name Leendert, die met zijn eindeloze enthousiasme ons feest naar dit niveau heeft weten te tillen. Chapeau!

 

Kortom: wij zijn een blij team. Zien we jullie weer op ons volgende feest?