Scroll verder

Pelgrim Mooi Samen lijn

Pelgrim Mooi Samen lijn: beken kleur!

De Mooi Samen lijn van Pelgrim combineert design met functionaliteit. De Mooi Samen lijn bestaat uit drie series die allemaal hun eigen kleur hebben: antraciet, matzwart en RVS. De producten binnen iedere serie, zoals de ovens, kookplaten en afzuigkappen, passen qua kleur en design perfect bij elkaar. Zo creëer je eenheid in je keuken. Voor welke kleuren kies jij? Laat je inspireren door de Mooi Samen lijn!

Pelgrim Mooi Samen antraciet
Pelgrim Mooi Samen antracieten oven
Pelgrim Mooi Samen antracieten keukenapparatuur

Mooi Samen Antraciet: oog voor detail

 

De nieuwste kleur van de Mooi Samen lijn van Pelgrim is antraciet. De keukenapparatuur binnen deze serie is ontwikkeld met oog voor detail. Dit zie je terug in de uitvoering in glas, waardoor de apparaten erg stijlvol zijn. De antracieten kleur (RAL 7016) is uniek, en daarnaast is de antracieten serie ook nog eens heel functioneel; het materiaal is eenvoudig schoon te maken.

 

Dat antraciet een populaire kleur gaat worden is wel duidelijk. De apparaten zijn niet alleen mooi en makkelijk in gebruik, maar combineren ook nog eens verrassend goed met bijna iedere andere kleur. Witte keukenkasten, een zwart keukenblad of een goudkleurige muur: het maakt voor de antracieten keukenapparaten uit de Mooi Samen lijn niet uit. Met antraciet geef je jouw keuken een moderne uitstraling.

Pelgrim Mooi Samen matzwart
Pelgrim Mooi Samen matzwarte keukenapparatuur
Pelgrim Mooi Samen matzwarte oven

Mooi Samen Matzwart: zonder concessies

 

Pelgrim was de eerste die een volledige productlijn introduceerde die aansluit op de trend van zwarte keukenapparatuur. De matzwarte kleuren zie je in steeds meer keukens, want je kunt matzwart zowel subtiel als uitgebreid toepassen. De zwarte afzuigkappen, ovens en kookplaten uit de matzwarte Mooi Samen lijn zijn perfect op elkaar afgestemd en zorgen daardoor voor eenheid in je keuken.

 

De matzwarte serie doet geen concessies; zowel op designgebied als wat functionaliteiten betreft. Zo zijn vingerafdrukken bijna niet zichtbaar en spiegelen de apparaten minder in het licht. Ook de unieke 3-in-1 oven heeft een matzwarte variant. Dit apparaat is een traditionele oven, stoomoven en magnetron in één!

Pelgrim Mooi Samen RVS
Pelgrim Mooi Samen RVS ovens
Pelgrim Mooi Samen RVS oven

Mooi Samen RVS: tijdloos en praktisch

 

Of je nu een landelijke of een moderne woonstijl hebt; RVS past altijd. Al jarenlang zijn apparaten met een roestvrijstalen uitstraling enorm populair, omdat ze in elk interieur passen. Met het tijdloze RVS design uit de Mooi Samen lijn kun je eindeloos combineren. Daarnaast zijn de apparaten ook erg onderhoudsvriendelijk, omdat de apparatuur in deze serie is uitgevoerd in vlekvrij RVS. Hierdoor laat je geen vingerafdrukken achter, zodat je eindeloos kunt genieten van jouw prachtige en functionele keuken!

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook