Scroll verder

Miele koffiemachine Generatie 7000

Al meer dan honderd jaar is het motto van Miele Immer Besser. Vorig jaar lanceerde Miele de nieuwe, revolutionaire serie Generatie 7000. Met deze serie laat Miele zien dat het ook daadwerkelijk altijd beter kan! Ook bij Generatie 7000 heeft de apparatuur weer bijzonder mooie ontwikkelingen doorgemaakt. Zowel qua design als functies. In zijn vlog heeft Johan al een aantal functies van de koffiemachine van Miele verklapt, maar graag willen wij de koffiemachine uit deze serie nog meer uitlichten. Lees snel verder en kom erachter welke bijzondere functies dit fantastische apparaat nog meer heeft!

Martijn vult het EasyClick melksysteem van de nieuwe Miele koffiemachine aan
Het EasyClick van de Miele koffiemachine Generatie 7000

Koffiemachine met EasyClick melksysteem

 

Ben je een echte koffieliefhebber? Grote kans dat een inbouwkoffiemachine in dat geval iets voor jou is! Met het grootste gemak maak je een heerlijke cappuccino, latte macchiato of een straffe espresso. Uit de Miele koffiemachine kan je maar liefst 13 koffiespecialiteiten tappen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het exclusieve EasyClick melksysteem. Het melkreservoir kan je eenvoudig aanbrengen en verwijderen. Heb je na het zetten van je favoriete koffie nog melk over? Geen probleem! Het melkreservoir wordt geleverd met een afsluitdop, daardoor kan je de melk prima in de koelkast bewaren voor de volgende ronde.

Martijn maakt de Miele koffiemachine schoon met een automatisch programma
Het automatische reinigingsprogramma van de Miele koffiemachine Generatie 7000

Automatisch reinigingsprogramma op je koffiemachine

 

Het reinigen van je inbouwkoffiemachine kan een tijdrovend klusje zijn. Miele heeft een volledig automatisch reinigingssysteem ontwikkelt die dit voor je overneemt. Dit systeem vind je alleen op de koffiemachines van Miele. Met de AutoClean functie wordt de melkleiding en het filtersysteem automatisch gereinigd en ontvet. Ook het tijdrovend ontkalken is bijna volledig overbodig; de AutoDescale functie zorgt ervoor dat je machine automatisch ontkalkt wordt. Verder kunnen alle losse componenten zoals de opvangschaal en het water- en melkreservoir zo de vaatwasser in. Makkelijker wordt het niet!

Ieder kopje past onder de Miele koffiemachine dankzij de CupSensor
Dankzij de CupSensor past ieder kopje in de Miele koffiemachine Generatie 7000

Elk kopje past dankzij de CupSensor

 

Johan noemde het al even in zijn vlog, maar de CupSensor, waar de Miele koffiemachine als enige in zijn soort over beschikt, is echt magnifiek! De hoogte van je koffiekopje wordt automatisch herkend en de koffieuitloop in de goede richting gebracht. Dus wil je een espresso maken of heb je een groot glas nodig voor je latte macchiato? Plaats het kopje of glas onder het apparaat en de CupSensor regelt de rest. De juiste afstand tot het koffiekopje scheelt ook nog eens een heleboel gespetter. Door het zachte Led licht in de koffieuitloop wordt je koffie mooi uitgelicht.

Altijd de juiste koffieboon met CoffeeSelect
Met CoffeeSelect kies je altijd de juiste koffieboon in jouw Miele koffiemachine Generatie 7000

Altijd de juiste koffieboon met CoffeeSelect

 

Voor een pittige espresso heb je een sterkere koffieboon nodig dan voor een romige cappuccino, of misschien vind je op zijn tijd een verse koffie met mokkasmaak wel lekker. Dankzij het unieke CoffeeSelect in de Miele koffiemachine kan je zoveel variëren als je maar wilt. Er zijn drie aparte reservoirs voor verschillende soorten bonen. Je kunt handmatig kiezen met welke boon je de koffie wilt zetten of aan een drank koppelen zodat je constant dezelfde smaakbeleving hebt. Er blijven geen resten achter in het systeem, daardoor is elke bereiding altijd vers. Aan jou de keuze!

Martijn bereidt een latte macchiato
Een latte macchiato uit de Miele koffiemachine Generatie 7000

Zullen we even koffie doen?

 

Als laatste pluspunt van de Miele koffiemachine willen wij het geluidsniveau noemen. Niets is zo storend als een hoop kabaal van ratelende koffiebonen bij het malen of een apparaat wat tijdens het spoelen ineens veel geluid gaat produceren. Ook daarin onderscheid de Miele koffiemachine zich duidelijk van veel andere inbouwkoffiemachines. Maar wat is nu beter dan uitleggen hoe een apparaat werkt en over welke fantastische functies de koffiemachine beschikt? Juist… Een demonstratie! Kom even langs in onze showroom of maak een afspraak. Wij laten je graag alles zien, doen we gelijk even een kopje koffie!

 

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook